Denim forever

by - pondelok, februára 10, 2014


Väčšina z vás so mnou bude súhlasiť ak povie, že denim je večný. V podstate nikdy nevyšiel z módy a každým rokom prichádza v rôznych obmenách.  Už si nedokážeme predstaviť, že by v našej skriny chýbali džíny, džínové bundy či košele. Ja osobne som nejak čisto džinovému outfitu nefandila. Nikdy som si k džínam nevzala džínovú košeľu či bundu. Tento krát som urobila výnimku a obliekla som si džíny a džínovú košeľu aj keď každý z kúskov mal iný odtieň. K tomu som zvolila hnedé čižmy a hnedý tvídový kabát. Outfit som oživila sýto ružovou kabelkou. Mne sa výsledok veľmi páči. Kombinujete rady denimové oblečenie?






Kabát: MargiFashion, Jeans shirt: Mango, Jeans: Zara, Bag: Furla, Boots: Lasocki (CCC)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Myslím, že to vyzerá super! Ani ja som nikdy nebola fanúšikom mixovania rôznych denim kúskov, ale v lete som si kúpila veľmi bledú riflovú bundičku a nosila som ju k tmavším jeansom a celkom som si to combo obľúbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som veľmi rada, že som tomu dala šancu. Bola som prekvapená z toho, že sa v tom dobre cítim :)

      Odstrániť
  2. Kočka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, krasa, fakt, presne muj styl, jak by se mi libilo se obleci, akorat dzinova kosile by me asi nenapadla (ne ze bych tedy nejakou mela), ale vypada to super! A ta kabelka je eno nuno!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ... a kabelka je nová, darček od priateľa :)

      Odstrániť
  4. Very beautiful this coat :)

    http://fashionimperfect.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.