Best Fur Scarf

by - pondelok, januára 19, 2015


Napriek tomu, že zima patrí medzi moje nie príliš obľúbené ročné obdobie sú veci, vďaka ktorým dokážem zimu prežiť. Reč je o kúskoch, ktoré nedávno pribudli do môjho šatníka a ja si ich naplno vychutnávam. Zamilovala som sa do trendu tejto zimy a tým sú umelé kožušiny. Pokiaľ si vyberiete kvalitnú kožušinu, nemusí vôbec pôsobiť lacným dojmom a aj úplne obyčajný outfit dokáže premeniť na nápaditý a trendy. 

Cez víkend som si trochu zaexperimentovala a zo skrine som vytiahla kúsky, ktoré nosievam počas teplejších mesiacov. Mám na mysli biele džiny a svetlú džinovú košeľu. K tomu som si obliekla vlnený kardigán, ktorý som doplnila kožušinovým šálom. Kožušinový šál ste si mohli všimnúť v mojom minulom príspevku, kedy som ho skombinovala s koženou bundou. Tentokrát som vytvorila ležérny víkendový outfit, ktorý vďaka tomuto chlpatému doplnku získal úplne iný look. 






Scarf: MargiFashion
Material: Evotex
Jeans, shirt, cardigan: Mango
Bag: Furla

You May Also Like

11 komentářů

  1. Nádherná kombinace, moc ti to sluší.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No a to je přesně to..my tu zimu potřebujeme, abychom mohli vytáhnou ze škříní ty dávno zapomenuté kousky, které by v jiném ročním období nosit nešly (ono teda jde všechno, ale buď bychom byli za blázny nebo bychom byli chodící sauna =D )
    Šála je skvělá a zaslouží ještě tuto sezónu hodněkrát vyvětrat ;)

    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Michael. Po pravde mňa už strašne unavuje nosiť čižmy. Milujem lodičky a najradšej by som ich nosila stála, ale to by samozrejme nedopadlo dobre :)

      Odstrániť
  3. Často mám problém si k niečomu dať kožušinu, lebo neviem ako to bude vyzerať, ale takto, so šedou bielou a džínsovou košeľou to vyzerá fakt super a elegantne! A krásna kabelka, zbožňujem tú farbu :) Úžasný outfit :)
    http://katherines-glitter-circus.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Katherine. Teší ma, že sa Ti môj outfit páči :)

      Odstrániť
  4. Janka,
    ten šál je super krásny a je tým prvkom, čo hneď po vzhliadnutí na tvoju krásnu tvár ako druhé udrie do očí. Je hlavným ťahúňom tohto outfitu a skvelou voľbou pre sychravé a chladné dni. Mňam. :-)))

    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherný outfit, hlavně se mi líbí ta kombinace kožíšku a svetru!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.