A new prospect for the red

by - piatok, júna 26, 2015


Ďalšia sukňa do zbierky. Nie, nie je nová a z kabelky nevytiahnem prací prášok ako v reklame. Táto kvetovaná sukňa pred rokmi nebola sukňou, ale šatami. Neveríte? V budúcom príspevku vysvetlím a tiež ukážem ako to celé vzniklo. Asi by som mala vytvoriť novú rubriku s názvom "Keď sa zo starého stane niečo nové". Čo poviete?

Rozhodla som sa, že k tejto sukni zvolím červené tielko, aj keď červenú farbu veľmi nenosím. Najradšej ju mám na doplnkoch, na nechtoch či perách. Čo sa oblečenie týka mám len toto tielko a ešte jedny úpletové šaty (ak ste zvedavé aké to sú, tak ich nájdete TU).

Túto sezónu sa s červenou farbou stretávam pomerne často a uvažujem nad tým, že jej predsa len otvorím brány svojho šatníka. Je jednou z tých farieb, ktoré neprestanú byť zaujímavé. Červená totiž priťahuje pozornosť návrhárov rovnako, ako je tomu u býka, ktorý nedokáže odolať červenému plášťu toreadora. Pri tejto myšlienke som si hneď pripomenula kolekciu skvelého dua návrhárov Dolce & Gabbana. Áno, červená je farbou nebezpečnou, vášnivou a dráždivou.

Veľmi rada sledujem ľudí na ulici, presnejšie to, čo majú na sebe. Ulica je totiž skvelým zdrojom inšpirácie. Minule, keď som čakala na kamarátku v centre Prahy prešla okolo mňa dievčina, ktorá mala na sebe krásne červené šaty. Musím povedať, že som z nej nespustila oči. Slečna mala totiž krásne ryšavé vlasy a červené šaty sa k nej nádherne hodili. Ja už nejaký rok používam medený odtieň farby na vlasy- Táto farba mi vyhovuje a keď som videla slečnu v červených šatách uvedomila som si, že predsa len by som mala červenej farbe dať šancu. Aký je váš vzťah k červenej farbe? Nosíte ju rady?








Skirt: MargiFashion, Denim jacket: Stradivarius, Shoes: Guess, Bag: via Stilago

You May Also Like

13 komentářů

  1. Beautiful skirt and styling! Eszter

    www.shineonsilver.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásný outfit:-) a červená ti moc sluší,určitě s ji ponech v šatníku ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Asi predsa len červenú zaradím častejšie do šatníka :)

      Odstrániť
  3. Jani jsi kočka jako vždy. Červená ti moc sluší a rozhodně bych ji do šatníku zařadila. :) je pravda, že já osobně dávám přednost červené též na rtech, či na nehtech. Ale dala jsem červené šanci na jaře, koupila si červené šaty a je to pěkné oživení. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za milý komentár Markétka. Červená je výraznou farbou a nehodí sa pre každého. Ja som v prípade červenej opatrná, ale rozhodne som na ňu nezaneverla. Súhlasím, že je príjemným spestrením šatníka :)

      Odstrániť
  4. Fabulous skirt! I love the length of it!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.