Summer recapitulation

by - štvrtok, septembra 03, 2015


Leto nám už dáva definitívne zbohom. Užívame si posledné dni teplých slnečných lúčov a pomaly sa začíname pripravovať na to, že prichádza jeseň. Je tu september a ním spojený návrat do škôl a taktiež do bežných pracovných procesov. V hlave sa mi premietajú spomienky na krásne zážitky z leta. Toto leto bolo naozaj horúce. Ja som si užila more v Taliansku, kúpaliská v Prahe a tiež relax doma na Slovensku. Tieto dni sa snažím ešte využiť kúsky oblečenia, ktoré som si v lete tak obľúbila. Za pár dní sa s nimi budem musieť na nejaký čas rozlúčiť a preorganizovať a pripraviť šatník na jeseň. 

Dnes vám prinášam letnú rekapituláciu a výber mojich TOP letných outfitov, ktoré ste v priebehu troch mesiacov mohli na blogu MargiFashion vidieť. Jedná sa prevažne o šaty, sukne, šortky, ale i topy odhaľujúce ramená, do ktorých som sa zamilovala. Do môjho šatníka sa vrátila červená farba a tiež som oprášila zopár zabudnutých kúskov. Ktorý z outfitov sa vám páči najviac?

5./ 6.
7./ 8.

You May Also Like

9 komentářů

  1. nice!

    __________________
    perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. za mňa sú top od 4. po 7. tie sú naozaj krásne na tebe

    ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Zuzu. 4 je moja srdcovka a 7 - priznám sa, že som si na začiatku nebola istá. Sú to šaty staré, prastaré, ktoré dostali novú šancu :)

      Odstrániť
  3. Neviem si vybrať, všetky sú krásne, ale môjmu oku lahodí asi najviac ten posledný.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mňa vyhrávajú prvé dva :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.