The grey is reborn

by - nedeľa, novembra 29, 2015


V zimnom období sa z ulíc akosi vytrácajú farby. Väčšina z nás volí tmavé odtiene a len málokto ostáva verný žiarivým farbám. Šedá je farbou, ktorá v tomto období objavuje veľmi často. Nechýba ani v kolekciách svetových návrhárov. Rozhodne patrí medzi trendy tejto sezóny a to je dôvoď, prečo trojicu našich šiat uzatvárajú šaty v šedom odtieni

Tak ako to bolo v prípade béžovej, aj šedá je neutrálnou farbou, ktorá nemusí byť vôbec nudná a je veľmi ľahké ju kombinovať a nosiť. Pri návrhu každých zo šiat sme vychádzali z toho, čo máme rady a čo máme odskúšané. V lete som si veľmi obľúbila sukne so záhybmi. Mám ich doma niekoľko a patria medzi moje obľúbené. Základ týchto šiat je teda postavený na sukni zo záhybmi. Vrchná časť je už len jednoduchá s lodičkovým výstrihom. Za zmienku ešte stojí výrazný zips striebornej farby, ktorý je na zadnej časti šiat. Ten bohužiaľ na fotkách nie je vidieť. 

Keď som si šaty pripravovala na fotenie vedela som, že siahnem po strieborných lodičkách (to kvôli zipsu, ktorý som spomínala). Rozhodla som sa, že do outfitu nebudem vnášať žiadne iné farby, ale ostanem pri šedej. Stále som si však hovorila, že tomu niečo chýba. Nechcela som pôsobiť ako sivá myš, preto som hľadala niečo, čo šatám dodá iskru. Vyskúšala som rôzne náhrdelníky i náušnice, ktoré doma mám, no nebolo to ono. Potom som si spomenula na kožušinový šál a bolo vyhraté. Myslím, že šaty krásne doplnil a tieto dva kúsky sú pre seba ako stvorené. Ak sa vám šaty či šál zapáčili, môžete si ich objednať prostredníctvom emailu, alebo priamo na Sashe.sk - MargiFashion.

Aj táto séria fotiek vznikla v showroome Kare v Prahe a o tieto skvelé fotky sa postarala Alžběta Krhovjaková. Myslím, že vybrala skvelé pozadie, vďaka ktorému šedé šaty krásne vynikli.







Grey dress: MargiFashion, Faux Fur Scarf: MargiFashion, Shoes: Aldo

You May Also Like

6 komentářů

Používa službu Blogger.