ĽAHKÉ AKO PAVUČINKA

by - utorok, júna 06, 2017


Netrpezlivo som očakávala príchod príjemne teplých, slnkom zaliatych dní. Nie len preto, že leto patrí medzi moje najobľúbenejšie ročné obdobie, ale tiež vďaka novým letným šatám, ktoré pribudli do môjho šatníka. Hneď ako sa ortuť teplomeru priblížila tridsiatke vedela som, že nastal ich čas. Keď som si ich prvý krát obliekla, po chvíli som znervóznela. Mala som pocit, akoby som na sebe vôbec nič nemala. Spomenula som si na rozprávku Cisárove nové šaty a jedným očkom som sa pozrela do zrkadla. Áno boli tam. Šaty jemné ako pavučinka kopírovali moju postavu a kvetovaný vzor nebolo možné prehliadnuť.

Košeľové šaty

Ak milujete košele, je to už len krôčik k tomu, zamilovať sa do košeľových šiat. Ja som ich kúzlu podľahla už pred nejakou dobou. Možno si spomeniete na moju úplne prvú kolekciu, ktorej súčasťou boli denimové šaty, ktoré mimochodom nosím dodnes. Prečo? Odpoveď je jednoduchá. Sú nadčasové, trendy, šik a hlavne sa hodia na hneď niekoľko príležitostí (samozrejme s ohľadom na použitý materiál). Takže vybehnete z práce a môžete zamieriť rovno na večeru, vernisáž či do divadla.  


Košeľový look by me

Neprehliadnuteľný kvetovaný vzor – šaty ako stvorené na letnú dovolenku. A presne tak som svoj dnešné look poňala. Šaty som prepásala hnedým koženým opaskom, na hlavu nasadila slamený klobúk a na nohy obula sandále na mega podpätkoch. Napriek svojej ohromnej výške sú veľmi pohodlné a to vďaka koženej stielke i ramienkam, ktoré krásne obopli moju nohu a nikde neškrtili. Zvykla som si na nich pomerne rýchle (až ma to prekvapilo), a po pár minútach som si v nich veselo vykračovala. 

Za tieto krásne fotky, z ktorých som mimochodom úplne nadšená, vďačím šikovnému fotografovi Michalovi. Verím, že to nebola naša posledná spolupráca a budem vám môcť prinášať častejšie takto krásne fotky. 








Košeľové šaty: MargiFashion, Klobúk: Stradivarius, Sandále: topankovo.sk, Opasok: Reserved

You May Also Like

8 komentářů

  1. šaty sú fakt prekrásne. Kvetinový vzor je na leto úplne ideálny. Tiež mám niekoľko šiat s týmto vzorom a ešte milujem bodky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jani, mám radosť, že sa šaty páčia :)
      Súhlasím, kvetinové vzory sú na leto ideálne.

      Odstrániť
  2. júúj tie šatičky sú krásne, vyzerá to veľmi roztomilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. šaty sú pekné, príde mi to aj trošku s takým retro nádychom alebo ako z romantického filmu :) Páči sa mi klobúčik :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem pekne Simona. Máš pravdu, je to taký retro štýl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeeej tak tie sú krásne :) pristane ti to, vyzeráš ako z takých tých romantických filmov, už len bicykel a košík kvetov. Nádhera :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Nita. Máš pravdu, ten bicykel s kvetmi by sa k tomu ideálne hodil :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.