Predsavzatia

by - štvrtok, januára 05, 2017


Témou číslo 1 začiatkom roka sú jednoznačne predsavzatia. Nový rok väčšina z nás berie ako nový začiatok, do ktorého chce vstúpiť bez nerestí. Preto sa bezhlavo vrháme napríklad do diét, začíname cvičiť (áno fitka praskajú vo švíkoch) či skoncujeme s fajčením ... Niekomu z nás to vydrží, iní sa po pár týždňoch vracajú do starých koľají.

Ja som tentokrát nečakala na príchod nového roka a začala som so svojim predsavzatím o niečo skôr. Na mojom pomyselnom zozname sa objavili hneď dva body. Dá sa povedať, že sú to takí moji strašiaci. Rozhodla som sa prekonať strach zo zubárov a šoférovania.

Ešte v novembri som sa objednala k zubárke a začiatkom decembra som už sedela v zubárskom kresle. O pár týždňov sa tam chystám znovu a verím, že pravidelnou návštevou sa mi podarí strach aspoň trochu zmierniť. Horšie to však bude so zvládnutím druhého bodu. Do toho som bola tak povediac hodená mojim milovaným manželom, od ktorého som k narodeninám dostala kondičné jazdy. Za volantom som nesedela už dlhých 8 rokov, preto mi držte palce :)

Tak trochu požičaný outfit

Konečne sme sa dočkali bielych Vianoc. Od prvého dňa čo začali padal vločky a krajinu zahalila biela pokrývka som manžela "otravovala" s tým, že musíme ísť fotiť. No áno, nemá to so mnou ľahké. "No a čo chceš vlastne fotiť?" pýtal sa ma. Pozrela som sa na mamu, ktorá stála vedľa mňa. Na sebe mala žltý kabát (ten ste už na blogu mali možnosť zahliadnuť) - ako inak z vlastnej tvorby a k nemu si okolo krku prehodila veľký šedo - žltý šál. V tej chvíli bolo rozhodnuté. Oba kúsky som si od nej zapožičala a tak vznikol tento outfit. Pod kabátom mám ešte ukrytý vlnený šedý rolák a na hlave pletenú čapicu. 

Zvyknete si dávať novoročné predsavzatia? A čo návšteva šatníka rodičov či súrodencov? Budem rada ak sa so mnou podelíte o svoje zážitky. 







Kabát: MargiFashion

You May Also Like

4 komentářů

  1. Jasné, predsavzatia si dávam, no minulý rok som si ich poprvýkrát aj napísala a keď čítam o tom šoférovaní, tak to tuším ešte pripíšem. Ja som za volantom nesedela cca rok a mám k tomu aj veľmi málo príležitostí nakoľko auto na šoférovanie mám len to domáce v Michalovciach, kam chodievam cca raz za dve mesiace, čo je fakt málo. Navyše teraz v zime sa fakt bojím toho snehu a ľadu, zatiaľ som jazdila len po suchých alebo daždivých cestách, ale mám to vcelku rada, takže držím palce. Fotky sú asi z východu, tiež sme mali biele Vianoce, tu v Bratislave sa vraj snehu nedočkali. A kabát je krásny, žltá ti pristane a mega šály sú teraz veľký hit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Janka. Zaujímalo by ma, či sa Ti darí predsavzatia i splniť. Mne to veľmi nejde :)
      Máš pravdu, teraz v zime je šoférovanie desivé. Práve preto to ešte stále odkladám ... Áno, fotky sú z východu. Počas Vianoc krásne snežilo :)

      Odstrániť
    2. Vieš čo minulý rok sa mi predsavzatia vcelku podarilo splniť, no samozrejme nie na 100%.

      Odstrániť

Používa službu Blogger.