Inspiration - Evening dress

by - streda, januára 29, 2014


Dnes mám pre vás ďalšiu z inšpirácií – plesová sezóna. Už niekoľko kamarátiek sa ma pýtalo na tip na šaty na ples. Ja sa bohužiaľ ani tento rok na ples nechystám. Škoda. Plesy som vždy mala veľmi rada.

Túto plesovú sezónu sa zaobídeme bez ohromných rób a bohato riasených sukní. Po pravde som tomu veľmi rada, lebo to už začala byť nuda. Naopak nahradíme ich jednoduchšími strihmi a luxusnejšími materiálmi ako hodváb, šifón či čipka. Na svoje si prídu takzvané straky, ktoré milujú všetko čo sa trblieta. Chýbať nesmú ani flitre či ozdobné kamienky. Ukážeme tak ženskosť a jemnosť, ktorá v nás je. 

Mne osobne sa veľmi páčia šaty od svetových návrhárov ako Elie Saab, Oscar de la Renta. Inšpiráciu som našla tiež u Zaid Nekad, Tony Ward a mnohých ďalších. Neuveriteľné množstvo nádherných šiat sa dá nájsť na Pintereste kde som všetky tie nádhery našla. Pozrela som sa aj našu domácu scénu. Ja osobne mám veľmi rada návrhára Lukáša Kimličku. Je to multitalent, ktorý nemá obdobu a jeho šaty sú proste kúzelné. Musíme tiež myslieť na to, na aký druh plesu ideme a aký dress code sa od nás očakáva. Príjemné plesanie :)

 Alex Perry/ Oscar de la Renta

Zaid Nekad Haute Couture Fall - Winter 2013-14

Tony Ward collection 2013

Elie Saab spring 2014

Red carpet

Slovak celebrities

Viac inšpirácie nájdete u mňa na Pintereste.
More inspiration you can find in my Pinterest profile.

You May Also Like

15 komentářů

  1. Taky bych si hrozně ráda vybírala šaty na ples,bohužel na žádný nejdu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najviac sa mi pacia tie, ktore su z modnych prehliadok.. tam by som si ani vybrat nevedela..a este z tohto rocneho plesu od na tej doktorke modre od kimlicku a na hablovicovej..:)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si vedela vybrať :). Najdôležitejšie je, aby sa žena v šatách cítila naozaj dobre. Máš pravdu šaty od Lukáša Kimličku sú nádherné!

      Odstrániť
  3. Beautiful dresses. Thanks for sharing. Also, thanks for your comment and follow. I'm following you back. Keep in touch. Have a great day.

    noradulce.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vybíraní šatů je moje třešnička a jsem k nim většinou hrozně kritická. Já zbožňuji Elie Saaba, je úžasný návrhář. Na jeho šaty, ale asi nikdy nebudu mít, ale snít mohu :D. Šaty Ziad Nakad Haute Couture, jsou též přenádherné. :)) Já jsem maturák měla před dvěma rokama, ale již rok předtím se mi nelíbili šaty ala princezna popelka. Dívky co si takové šaty vybraly, těm jsem měla sto chutí říct. "Je to tvůj večer, ale vypadáš strašně!'' Je to ode mě arogantní, ale já to svým způsobem myslím dobře :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do tohto článku som dala šaty presne podľa môjho gusta. Môj maturiťák bol zhruba pred 12 rokmi vtedy éra princezien ešte len začínala. Ja som mala krásne vínové s bohatou sukňou. Samozrejme dnes by som si ich už neobliekla :)

      Odstrániť
    2. Máte perfektní vkus :)) ano móda se časem rychle mění. Když jsem nastupovala na střední školu, tak jsem toužila mít velké načechrané šaty a korunku na hlavě, ale pak jsem viděla tyto šaty a hned mě okouzlili.

      Odstrániť
  5. Krásná inspirace:))
    mě se více líbí ty splívavé šaty, většina dívek ale vybírá ty ,,ala dort" a na ty jsem přímo alergická :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. these gowns are wonderful.i would love to have the first one but then again when should i wear it argh :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechny šatky se mi hrozně moc líbí a jsou překrásné, ale nejlepší je podle mě kolekce od Elieho Saaba. :) Pro něj mám prostě slabost. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že nie si jediná. Podľa mňa si u neho každé dievča nájde to svoje :)

      Odstrániť
  8. Tak u me vedou ty cerne z Tony Ward collection 2013. Sportovne elegantni, presne podle meho gusta :-) Skoda ovsem, ze se na zadny ples tez nechystam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tých čiernych som poškuľovala už minulý rok. Sú prekrásne - elegantné :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.