Inspiration - Midi skirts

by - utorok, augusta 26, 2014

1/ 2/ 3

Ako ste si mojich posledných príspevkoch mohli všimnúť zamilovala som sa do sukní s midi dĺžkou. Midi sukne obstáli skúšku času a momentálne hlásia priam fanfárový návrat na scénu. Je čas zabudnúť na krátke mini sukne siahajúce pod zadok a vyskúšať túto lady dĺžku pod kolená.
Moja skúsenosť
Musím sa priznať, že som sa zo začiatku tejto dĺžky bála. Bola som zvyknutá na sukne a šaty siahajúce nad kolená a myslela som si, že s touto dĺžkou budem pôsobiť ako stará panna (sorry za výraz). Mýlila som sa! Midi je naozaj synonymom ženskosti a keď sa k tomu pridajú topánky na podpätkoch outfit hneď pôsobí šik a veľmi trendy. Už teraz sa teším na to, ako tieto krásne sukne budem kombinovať v jeseni či zime. Máte sa na čo tešiť.
Midi - aktuálnym trendom pre jeseň - zima 2014/15
Midi dĺžka rozhodne patrí k top trendom pre prichádzajúcu sezónu jeseň - zima 2014/15. Potvrdzuje to tiež fakt, že nechýba takmer v žiadnej kolekcií svetoznámych módnych návrhárov a módnych domov. K videniu sú tak rôzne tvary sukní, šiat a tiež kabátov. Návrhári tak nešetrili fantáziou a my sa máme kde inšpirovať. Ponúkam vám ukážku toho, čo mňa najviac zaujalo a inšpirovalo.






You May Also Like

6 komentářů

  1. Uf, ked sa tieto sukne začali vracať, tak som tiež bola taká neistá a veľmi mi pripomýnajú školské uniformy tu v IRL. Lenže tu ich tie pubošky nosia s holými nohami ponožkami a balerínkami... :) Tak si to vieš predstaviť... :D Ale s vysokými topánkami to vyzerá úplne inak, tak žensky a hlavne sú veľmi pohodlné, teda ta dlžka... a veľmi sa mi páčia vrecká! Och, tie sú užastné! Všetky tvoje 3 outfity sú naozaj krásne, hneď by som si dala každý jeden.

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Daniela. Musím priznať, že aj mne sa midi najviac páčia s podpätkami. Aspoň na mne keďže som dosť nízka. Niektoré veci treba jednoducho skúsiť a dať im šancu :)

      Odstrániť
  2. Ja som s takouto sukňou nemala problém a keď hlásila návrat, povedala som si hurá. :-) Tie Tvoje sukne sú krásne a už sa spolu s Tebou teším na Tvoje jesenné a zimné kombinácie. A mimochodom, brala by som každý jeden outfit z obrázkov, normálne slintám :-D
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Kati. Ja som nad midi trošku váhala. Predsa len na vysokých štíhlych modelkách to vyzerá inak. Na jeseň ich určite vynosím a tiež nejaké fotky pridám :)

      Odstrániť
  3. ja tenhle trend miluju :) takze jen tak dal :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.