Philips PerfectCare Viva

by - utorok, januára 13, 2015


O žehličke Philips PerfectCare Viva ste u mňa na blogu už počuli. V decembri som ju pre vás otestovala (TU). Dnes vám prinášam ďalšiu recenziu, tentokrát od mojej mamy, ktorá žehličku testovala niekoľko týždňov. Navštívila som ju v jej salóne a zaujímalo ma, ako žehličku od Philipsu hodnotí ona. Tým, že žehlenie je neoddeliteľnou súčasťou pri tvorbe oblečenia je potrebné mať po ruke kvalitného pomocníka. Doteraz mama požívala priemyselnú žehličku, takže ju mnohokrát porovnávala.


Ľahké žehlenie
Rovnako ako ja, aj mama ocenila zaujímavý dizajn žehličky. Žehlička Philips je v porovnaní s priemyselnou žehličkou, omnoho ľahšia. Ako poznamenala mama, to ocení hlavne jej chrbtica, keďže s ňou pracuje takmer celý deň. Navyše žehlenie s ňou je omnoho jednoduchšie tým, že po látke kĺže s ľahkosťou. Mama mala trochu obavu z toho, keď bude pracovať s výstužnými materiálmi či sa nebudú lepiť na spodnú časť žehličky. Nestalo sa tak. V prípade starej žehličky bolo mnohokrát nutné použiť pri použití výstužných materiálov prestierku. 


Všetky materiály jedným ťahom
Ako som už minule písala, táto žehlička je vybavená systémom Optimal TEMP a nemá regulátor teploty. Inteligentný mikroprocesor určí ideálny pomer teploty a páry. Ten zabezpečí to, že vy sa už nemusíte o nič starať. Je teda ideálna na žehlenie náročných materiálov. Mama v priebehu dňa žehlí rôzne typy materiálov teraz nemusí každú chvíľu nastavovať inú teplotu. Taktiež častokrát žehlí napríklad šaty, na ktorých je použitých niekoľko materiálov súčasne a každý z nich vyžaduje inú teplotu. Vďaka inteligentnému systému nemusí riešiť, akú teplotu zvolí.  


Zásoba na celý deň
Ďalšou z výhod žehličky je jej veľká nádržka na vodu, ktorá mame vystačí na celý deň. Výrobca uvádza, že je možné použiť klasickú vodu z kohútika. U nás doma je problém s tvrdou vodou, preto mama radšej používa vodu destilovanú. 


Celkové hodnotenie
Žehlička je ideálna do domácnosti, ale taktiež v prevádzke akou je zákazkové krajčírstvo si svoje uplatnenie našla. V niektorých prípadoch mama predsa len musela siahnuť po starej žehličke, keď si materiál vyžadoval silnejšiu paru. 


Ďakujeme za možnosť otestovnia žehličky Philips PerfectCare Viva 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Určitě bych ji ráda vyzkoušela. Ta nádržka na vodu mi přijde praktická.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s Tebou. Naozaj je praktická, ľahučká a krásne sedí v ruke. Takže sa s ňou dobre pracuje :)

      Odstrániť
  2. Maminka je moc sympaticka, kdybyste byly v Praze, tak urcite zaskocim. Zehlicka by asi byla prima hlavne pro domaci svadlenky. Mne vadi ta velka nadrz, protoze ji nemam, kam polozit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ. Mama má salón v Bardejove a do Prahy sa nechystá :)
      Súhlasím. Na domáce žehlenie je naozaj ideálna. Ani ja doma toho miesta až toľko nemám, ale tým, že má dlhú hadicu (alebo ako sa to volá) tak nádržku som nechala na zemi a na žehliacej doske som mala len žehičku :)

      Odstrániť
  3. I love this post!! ♥

    New fun post on the blog sweetie!
    http://michaelmacalos.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I hate ironing. Do you think this iron would help me change my mind?
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.