Inspiration - Sleeveless blazer

by - streda, júna 03, 2015


Veľmi ma potešili vaše pozitívne komentáre k môjmu minulému príspevku, a to k saku, ktoré bolo prešité na štýlovú vestu. To ma priviedlo k myšlienke, aby som pre vás pripravila inšpiratívny článok, ktorý bude vodítkom jak pre mňa, tak i pre vás. Pozrieme sa spoločne na to, ako vestu kombinovať a čo k nej nosiť. Možností je hneď niekoľko.

Vesty, alebo ak chcete saká bez rukávov slávia svoju chvíľku slávy. Obľubu si našli u módnych blogeriek po celom svete, ale i u módnych ikon akými sú Olivia Palermo či Victoria Backham.

V čom spočíva je kúzlo? Jednoznačne je to všestranným využitím. Dá sa nosiť na množstvo spôsobov a tiež príležitostí. Dá sa nosiť počas teplých mesiacov i keď je vonku chladnejšie. V týchto dňoch sa nám o slovo pomaly hlási prichádzajúce leto. V tomto počasí sa ponúka varianta obliecť si vestu na holé telo. Čo poviete, maly by ste odvahu? Stačí zvodná bielizeň, napríklad rafinovane, nepatrne vyčnievajúca čipka od podprsenky či minimalistický crop top. K tomu úzke slim nohavice či sukňa a šik outfit je na svete. Súhlasím, táto varianta nie je úplne pre každého.

Ako som spomínala je to multifunkčný kúsok, ktorý sa dá nosiť k čomukoľvek. Záleží na vašom osobnom štýle a vkuse. Obliecť si ju tak môžete k širokým i úzkym nohaviciam, šortkám, sukni i šatám. Zvoliť môžete ľahkú hodvábnu blúzku i ležérne tričko s nápisom. Funguje na všetky spôsoby a ako si môžete všimnúť na outfitoch, ktoré som pre vás vybrala hodí sa k topánkam na podpätkoch, tak i k nízkym sandálom či teniskám.

Priestor dostali i farby. Tá moja je tmavo modrá s tenkým bielym prúžkom. Zatiaľ ju nosím hlavne s džínami, ale chcem skúsiť i niečo iné. Musím sa priznať, že keď som pripravovala tento článok veľmi sa mi zapáčila i biela či okrovo žltá. Skvele vyzerá i béžová, ktorú má na sebe Victoria Beckam. Uvažujem, že by sa mi skvele hodila na jeseň k svetru či koženej bunde, ale to má ešte čas ...

Už ste si vybrali? Ktorá z variant sa najviac páči vám?






Zdroj: Pinterest

You May Also Like

14 komentářů

  1. Cudowne <3

    ____________________
    Fashion fashion
    www.justynapolska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janicka normalne teraz si ma namotala. Mam doma jedno biele sako, nosim ho ale nie moc, asi si tiez z neho dam urobit vestu. Len neviem ci je dostatocne dlhe. Mala som ho v tom floral top a leather pants outfite oblecene. Je take smokingove, bez gombikov. Humm..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, teším sa Tvojmu komentáru a tiež tomu, že som Ťa motivovala :)
      Pozerala som na Tvoje biele sako a veľmi sa mi páči. Musím sa priznať, že z toho by mi bolo ľúto robiť vestu. Je naozaj veľmi pekné a ja by som ho určite nosila častejšie.

      Odstrániť
  3. Je to velice zvláštní trend, takové mou nenáviděná horko-zima, ale je to efektní a módní. Nejvíc se mi líbí ty jakoby černé šaty v asijském prostředí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem Ťa, ale mne to nepríde úplne nepraktické. Moja mama napríklad takúto vesty (resp. sako bez rukávov) využíva veľmi často. Nosí ich ku košeli alebo tričku do práce. Má problém s ľadvinami, takže ju na chrbte krásne hreje. Nehovoriac o tom, že to vyzerá dobre.

      Odstrániť
  4. great as always :) kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Such stunning inspiration :) I think sleeveless blazers are so amazing for summer layering

    Rachel xx
    http://www.thedailyluxe.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No áno vestu môžem na všetky spôsoby :-) Michaela www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Inspiring selection. Love the new trend.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Totally in love with Sleeveless blazer trend !! I have bought myself a couple of them too!

    New Post - Lavender's Blue - Style..A Pastiche!
    Facebook

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.