Bohemian summer look

by - štvrtok, júla 09, 2015


Tohoročné trendy majú jedného spoločného menovateľa a tým je RETRO. Móda 70. rokov je späť a o slovo sa hlási božský Boho štýl, ktorý sľubuje bohémske leto. Tento štýl zachytáva kúzlo okamžiku. Jemné materiály, kvetované vzory, romantická čipka, semiš, nesmrteľný denim či detaily ako strapce a doplnky v podobe klobúkov si získajú srdcia každej romantičky.

K tomu, aby ste vytvorili elegantný boho štýl môžete napríklad nahliadnuť do šatníka svojich mám či babičiek. Nikdy neviete, čo za poklady tam objavíte. A keď tam už budete, na čo sa teda sústrediť? Na šaty či blúzky z jemných hodvábnych či šifónových materiálov a hlavne kvetované vzory. Ďalšou základnou výbavou k boho štýlu je klobúk a vaše nohy sa určite potešia pohodlným sandálom, takzvaným gladiátorkám. Pohodlné sandále so šnurovaním si môžete omotať okolo členku či až ku kolenu. Bohémsky štýl je ideálny na prebiehajúce hudobné festivaly. Pôsobí veľmi mladistvo a zároveň šik.

Boho štýl v mojom podaní pozostáva z „nových“ maxi šiat. Zaujímalo by ma, čo na ne hovoríte. Pýtam sa preto, lebo keď ich uvidel môj manžel nechápavo krútil hlavou. Keď som k tomu ešte nasadila klobúk na hlavu, myslela som, že so mnou nikam nepôjde. Z nejakého záhadného dôvodu tento môj outfit ostal nepochopený. Nevadí. Ja som zo šiat nadšená a cítim sa v nich skvelo. Najviac ma baví vysoký rázporok. 

Asi ste si všimli, že som slovíčko NOVÉ dala do úvodzoviek. Tušíte správne. Šaty nie sú nové ani náhodou. Rozmýšľala som, koľko asi tak majú rokov, no neprišla som na to. Tipujem tak 10 - 12 rokov. To je sila, čo? Šaty som znovuobjavila doma na Slovensku ešte minulý rok a priviezla som si ich do Prahy. Priznám sa, že som ich na sebe nemala. Až  tento rok prišla ich chvíľa. V pondelok počas voľného dňa sme sa vybrali na menší výlet do mestečka Poděbrady a ja som sa rozhodla šaty konečne prevetrať a tiež ich pre vás nafotiť. Zvolila som k nim pohodlné sandále, obľúbený letný klobúk, modrú crossbody kabelku a čierne slnečné okuliare. 









Božské leto s mojim pánom BOŽSKÝM <3

Dress: MargiFashion, Sandals: Bronx, Hat: OVS, Sunglasses: Ralph Lauren, Bag: via Humanic

You May Also Like

16 komentářů

  1. Very nice!

    __________________
    Fashion fashion
    www.justynapolska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ne každý ten boho styl umí nosit, zkombinovat..tohle není ten případ..naprosto skvělé! Letní, volné, přitom elegantní, fakt paráda =), na chodníku bych se otočil, nekecám!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wooow tak to som poctená :)
      Ďakujem za krásny komentár Michael. Veľmi si ma potešil :)

      Odstrániť
  3. You look great! I like your dress :)

    www.izabielaa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jani, tak týmto si ma dostala! Úplná paráda a Ty vyzeráš krásne! Pozdrav manžela a odkáž mu, že tie šaty musí jednoducho milovať! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.