New coat by MargiFashion

by - pondelok, októbra 12, 2015


Občas je viac než nutné vedieť sa spontánne rozhodnúť. O tom som sa presvedčila už  niekoľko krát. Keď sme s mamou navštívili obchod s látkami v Prahe, ocitli sme sa doslova v raji. Pôvodne sme sa tam vybrali doplniť džinsovinu, ktorá nám už došla. Keďže o kolekciu, ktorú sme predstavili je záujem, museli sme konať. Mňa stále lákala ulička s vlnenými flaušami. Aj napriek tomu, že sme sa s mamou zhodli na tom, že na kabáty je už neskoro. Keď sme uličkou prechádzali asi po piaty krát zrazu sme ju zbadali. Látku, ktorá nás nenechala chladnými. Dvojfarebný flauš v kombinácií béžová a olivovo zelená. Flauš so zložením 95% vlny a 5% kašmíru. Srdce mi bilo o sto šesť a vedela som, že bez nej neodídem. Za pár minút sme už látku nakladali do auta.

Večer sa naši chlapi vybrali na pivo a my s mamou sme si otvorili vínko a začali tvoriť. Nakoniec sme sa rozhodli, že necháme prehovoriť látku a nebudeme to príliš komplikovať. A tak vznikol jednoduchý zavinovací kabát voľného strihu s veľkým šálovým golierom. Dobre vyzerá rozopnutý a v prípade chladného počasia sa doň zabalíte a previažete opaskom. Vlna s kašmírom zaručia to, že vám zima rozhodne nebude. Kabát je možné si objednať u nás na Sashe – MargiFashion. Navyše sa môžete rozhodnúť či ho chcete mať ako ja béžový, alebo preferujete olivovú zelenú. Výber je samozrejme len na vás. 

Ja som usúdila, že viac využijem béžovú variantu. V tomto prípade som zvolila jednoduchý bavlnený rolák a úzke čierne džiny. Obľúbené lodičky som vymenila za členkové čižmy a do ruky som si vzala čiernu listovú kabelku. Momentálne skúšam a vymýšľam kombinácie, ako tento kabát nosiť. Z toho plynie, že o ňom ešte budete počuť. 

Budem rada ak mi napíšete, či sa vám kabát páči a s čím by ste ho nosili vy. Teším sa na vaše komentáre. 










Jacket: MargiFashion Collection, Turtleneck: Lindex, Jeans: Mango, Shoes: CCC, Bag: Aldo, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

24 komentářů

  1. Kabát je fakt krásny, veľmi ti pristane a skvelo so ho doladila, celkový outfit vyzerá úžasne. Viem si ho ešte predstaviť aj v kombinácii s bordovými alebo nejakými tmavo-zelenými nohavicami. Sám o sebe je však kabát naozaj krásny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár Janka. Veľmi ma teší, že sa kabát páči. Nad tmavo zelenými nohavicami som tiež premýšľala. Priznám sa, že farebné nohavice doma nemám. Veľmi ich nenosím. Najak sa v nich necítim. Každopádne ďakujem za rady. Skúsim prehodnotiť :)

      Odstrániť
  2. Nadherny kabat a vypadas v nem dokonale! Kde v Praze nakupujete latky, ze se tam da i zaparkovat? Ja nejradeji ve Flex Texu a v Olomouci u Lady W.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Tento krát sme látky nakupovali na Žižkove, volá sa to Aped. Tam je potrebné mať živnosť. Inak do Flex Texu tiež občas zájdem, aj keď som tam už dlho nebola. Veľmi často nakupujeme aj u nás na Slovensku :)

      Odstrániť
  3. nice coat!

    ______________
    perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na to, že ste tento kabát tvorili pri vínku, je nádherný! :) Fakt veľmi pekný kus na túto sezónu. A myslím si, že s týmto kabátikom sa dajú kombinovať nohavice, skinny džínsy, úzke dlhé sukne, dlhé roláky, ako šaty spolu s vysokými čižmami, lodičkami, teniskami. Možností je naozaj veľa, stačí sa pohrať. :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Vladies. No nejak veľa sme nepopíjali :D
      Nad teplým vlneným rolákom (ako šaty) som uvažovala. Chcela by som ho vo farbe camel. Žiaľ zatiaľ som taký nikde nenašla.

      Odstrániť
  5. krásny kabát♥ hlavne s tým rolákom pekne ladí!

    The Wendys lookbook

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naprosto parádní kabát! A dokázal bych si ho v mírné obměně představit i jako pánský, jen místo pásku na knoflíky. Ojojoj..fakt dokonalý!!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já věděla, že ten pravý kabát na mě někde čeká a že až ho uvidím, tak to budu jistě vědět :) Třešinkou je ten materiál, to v obchodech pohledejte...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nice :) kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. http://www.fleshandhide.com

    Fashion Leather Jackets | Celebrity Leather Jackets | Sheep Leather Jackets are Available
    at Fleshandhide.com , leather jackets uk leather jackets usa quality leather jackets

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.