Víkendový

by - nedeľa, apríla 03, 2016


Víkend už tradične patrí novému príspevku na blogu a ten dnešný bude ešte "víkendovejší". V sobotu sme sa s manželom vybrali na výlet. Priznám sa, že sme vôbec netušili kam vlastne ideme. Proste sme nasadli do auta a vydali sa von z Prahy. Na cestu nám hrala už tradične albánska hudba a my sme spievali ako o život. Teda ja som spievala len refrén "dadada", albánčina mi veľmi nejde. Ak sledujete môj facebook, náš spevácky výkon ste mali možnosť vidieť naživo :)

Keď sme prechádzali Slapskou priehradou museli sme zastaviť. To miesto nás uchvátilo - nádherná príroda, azúrové nebo, slnečné lúče. Kochali sme sa tou nádherou a ja som cítila, že sa mi vracia stratená energia. To miesto bolo proste dokonalé a ideálne k nafoteniu nového príspevku.

Ako vyzerá môj víkendový outfit? 

Nie som športový tip, ale počas víkendu vždy rada vymením podpätky za pohodlnú obuv. Čierne kožené slip-on som si kúpila ešte minulý rok u Baťu a bola to skvelá kúpa. Basic tričká sú u mňa nutnosťou. Hlavne biele, čierne a samozrejme pruhované. Konečne sa dostávam k dlhému béžovému saku. Pamätáte si naň? Minulý príspevok bol elegantný, taký "dámičkovský". Mala som červené šaty, lodičky a výrazné náušnice. Teraz som si povedala, že vám ho ukážem vo voľnočasovom outfite. Sama som ostala prekvapená, ako dobre som sa v ňom cítila. Na týchto outfitoch ma najviac baví to, že stačí vymeniť pohodnú obuv za lodičky a lodičky a môžem vyraziť s kamarátkami na kafe. 

Verím, že aj vy ste počas víkendu načerpali dostatok energie do nového týždňa. Prajem vám jeho úspešný štart!








Sako: MargiFashion, Tričko: Lindex, Nohavice: Mango, Topánky: Baťa, Kabelka: via Humanic, Náhrdelník: Mary Fashion, Okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

3 komentářů

Používa službu Blogger.