Nová stratégia

by - štvrtok, júna 02, 2016


Vždy som veľmi rada nakupovala. Pamätám si, že ešte pred pár rokmi som brala nakupovanie ako relax. Občas, keď som mala čas, len tak som zašla do obchodov, aby som "omrkla" situáciu a nové kolekcie. Jednoducho som chcela mať prehľad a taktiež som to brala ako zdroj inšpirácie. Problém nastal vo chvíli, keď som sa vybrala na skutočný nákup a potrebovala som konkrétnu vec. Mala som jasnú predstavu v tom, čo hľadám a chcem. Napríklad nové topánky. Mala som ich pred očami. Vedela som presne akú majú mať farbu i tvar. A obchody? Ako na truc nikde nič. Akoby sa vyparili.

To isté sa mi stávalo pri navrhovaní nových modelov. Doma som niečo navrhla a vytešovala som sa z predstavy hotového výrobku. Zabudla som však na jeden malý detail a to, že nemám látku. Zavítala som teda do obchodu, kde som behala ako splašená koza a hľadala výtvor svojej fantázie. Márne! Preto som si povedala, že je najvyšší čas zmeniť stratégiu.

Keď som sa s mamou vybrala na látky na novú letnú kolekciu, nemala som pripravené takmer žiadne návrhy. Povedala som si, že nechám prehovoriť samotné látky. Uvidím čo tam budú mať a podľa toho sa rozhodnem. Návrh modelov som teda nechala nakoniec a urobila som dobre. 

Modrá je dobrá, ale v kombinácií so žltou ešte lepšia

Dnes vám predstavím prvý z nich. Modré nohavice sa momentálne stali mojim obľúbený kúskom. Majú jednoduchý strih s bočnými vreckami, na ktorých je príklopka a zlatý gombík s kotvičkou. Ja tieto detaily proste milujem a i vďaka nim dostali možno obyčajné nohavice iný rozmer. 

Farbou roka možno je svetlo modrá v kombinácií s ružovou, no do top 10 sa dostal ešte jeden modrý odtieň a to Snorkel Blue. Vyzerá úžasne v kombinácií so žltou, oranžovou i tyrkysovou. Ja som siahla po mojej obľúbenej slniečkovej (žltej). Ľahký top so sexy výstrihom a volánom je tiež súčasťou novej kolekcie. Čerešničku dnešného outfitu je červená farba v podobe kabelky a náušníc






Nohavice: MargiFashion, Top s volánom: MargiFashion, Náušnice: Mia de Sign, Lodičky: via Humanic, Kabelka: Made in Italia

You May Also Like

8 komentářů

  1. Modrú nosím aj ja veľmi rada, spolu s červenou tvoria základ môjho šatníka. V takejto modrej farbe mám sako a vždy, keď si ho oblečiem cítim sa úžasne. Nohavice sú krásne no a rovnako tak celkový outfit. Inak to s nakupovaním poznám, keď idem zámerne, že toto potrebujem, nikdy to nekúpim, akoby sa to predo mnou v obchode skrylo a keď to už vzdám a idem len tak, vtedy kúpim pekné veci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Janka. Teší ma, že sa outfit páči. Ako vidím, nie som jediná, ktorá takto nakupuje. Občas je naozaj lepšie príliš to neriešiť :)

      Odstrániť
  2. Tak toto velmi dobre poznám. Najlepšie sa preto nakupuje neplánovane, pretože akonáhle idem s konkretnou predstavou toho, čo chcem, tak nikde nič také nemaju.
    Inak nohavice su naozaj krásne, tuto modru milujem, je krásne žiarivá.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Zuzka. Teší ma, že sa nohavice páčia. Momentálne najobľúbenejší kúsok :)

      Odstrániť
  3. Ty kalhoty ti moc sluší! Taky ráda nakupuji neplánovaně, když jdu cíleně nikdy nic nekoupím.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Kateřina. Je to údel nás žien, ale hlavne, že sme sa i v takýchto situáciach vynašli :)

      Odstrániť
  4. modrá sa ti hodí k vláskom - je to také oživenie :) inak máš ich aj pekne upravené :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dominika. Tento kratší účes mi veľmi vyhovuje a i mne samotnej sa páči :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.