Spontánne

by - pondelok, júla 11, 2016


Takmer som zabudla aké to je robiť veci spontánne. Jednoducho povedať si idem, zbaliť sa a vyraziť. Zvykla som si na to všetko plánovať. Veď i momentálne mám hlavu plnú plánov a okrem milióna ďalších vecí plánujem dovolenku. Plánovaním sa človek ochudobňuje o množstvo zážitkov či emócií. 

S manželom sme si povedali, že využijeme voľné dni (štátny sviatok) a premýšľali sme, kam vyrazíme. Nápadov sme mali niekoľko, no nie a nie sa rozhodnúť. Až vo štvrtok večer sa nám v hlave zrodila myšlienka jednoducho ísť do môjho rodného mesta Bardejov. Hneď som zbalila kufor a v piatok po práci sme už razili cestu domov. O našom zámere sme samozrejme nikomu nepovedali a našou jedinou spojkou bol môj brat. Počas cesty som nadšene premýšľala, ako rodinu prekvapíme pri raňajkách. Ako to celé dopadlo? Náš plán vyšiel!

Na chalupe som si vychutnávala víkend bez notebooku i "chytrého" telefónu. Aspoň na chvíľu som sa oslobodila od výdobytkov modernej technológie, na ktorých som občas závislá. Poviem vám, bol to oslobodzujúci pocit. 

V pondelok som ešte prekvapila kamarátku v práci a počas čakania na jej obedňajšiu prestávku sme s manželom stihli nafotiť tento outfit. Oba kúsky, sukňa i top sú vám už asi dobre známe. Sú súčasťou letnej kolekcie MargiFashion, ktorú si počas týchto horúcich dní naplno vychutnávam. Čierno - biela sukňa s guľkami sa kombinuje hravo a krásne vynikla i s farebným - žltým topom. No a bočné vrecká na sukni sú na nezaplatenie! Pre mňa záchrana počas fotenia, keď neviem čo s rukami.








Top: MargiFashion, Sukňa: MargiFashion, Lodičky: via Humanic, Kabelka: Michael Kors, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ten outfit je překrásný! já taky všechno plánuji dopředu, ale spontánní a nečekaná rozhodnutí mají své kouzlo. ;) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Teší ma, že sa outfit páči. Áno je to tak, spontánnosť má svoje kúzlo :)

      Odstrániť
  2. A veru ze to bolo uzasne prekvapenie, rada sa necham takto prekvapit este vela krat!!! :-D K outfitu len tolko: dokonaly ako vzdy!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada mojko, ak bude možnosť vieš, že ja prídem vždy rada. Škoda len, že sme na seba nemali viac času :)

      Odstrániť
  3. Moc hezky a mily clanek! Krasny outfit! Velice ti to slusi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Som rada, že sa článok páči :)

      Odstrániť
  4. Veľmi pekný outfit :) a suknička je úplne nádherná :)

    http://www.ellenya.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.