Rozlúčka s rokom 2016

by - pondelok, januára 02, 2017


Od prvého decembra som na nič iné nemyslela, len na Vianoce. Dokonca som i vianočný stromček a celkovú výzdobu domu urobila omnoho skôr, než to mám vo zvyku. Vianoce som trávila s najbližšími a tiež priateľmi doma na Slovensku. Ako to už býva, tie najkrajšie chvíle ubiehajú strašne rýchle. 

Dnes už máme začiatok januára a ja by som vám touto cestou rada popriala všetko dobré do nového roku. Nech ste hlavne zdraví a šťastní. To ostatné príde samo.  Hlavne sa zbytočne nestresujte a vychutnávajte si každý deň naplno. 

Rekapitulácia 2016

Dať dohromady tento článok mi trvalo pomerne dlho. Prechádzala som fotky z jednotlivých mesiacov a spomínala, čo všetko sa v danom období zmenilo, čo som zažila, čo ma rozosmialo i rozplakalo. Bolo toho opäť veľa. Spoznala som množstvo skvelých ľudí, zmenila prácu, presťahovala sa do vlastného domu a na záver roka do rodiny privítala nového člena – neterku Sofiu. 

Záverom roku som blog pomerne dosť zanedbávala – mohla by som napísať, že som nemala čas. No nie je to pravda. Čas sa vždy nájde. Chýbala mi energia a niečo, čo by ma nakoplo pokračovať ďalej. Momentálne mám hlavu plnú nápadov a v skrini nové kúsky, na ktoré sa teším až vám ich ukážem. Preto na záver sebe i vám prajem veľa energie, aby ste robili to, čo vás baví. 

1/16 Mám rada fotky, ktoré zachytávajú detaili. Navyše túto hodvábnu šatku som dostala od veľmi milej pani. Je na nej vyobrazené Albánske mestečko Berat.  

2/16 Na začiatku roka som v otcovej skrini objavila starý kabát, ktorý už niekoľko rokov nenosil. V hlave sa mi zrodila myšlienka a moja šikovná mamina ju premenila na realitu. 

3/16 Jar som vítala novou kolekciou zameranou na saká a kabáty v neutrálnej farbe. Zároveň som sa tešila zo spolupáce s Marni. (Foto: Lukáš Komárek).

4/16 K neutrálnej kolekcií kabátov a sák pribudla farebná - oranžové sako, modrý trenčkot a krátky ružový kabátik. 

5/16 Máj mi priniesol ďalšiu veľmi milú spoluprácu, a to so šperkárkou Zuzkou. Jej jedinečné perlové náhrdelníky si ma získali.

6/16 Farby, kvety, prúžky - toto bola letná kolekcia MargiFashion (Foto: Alžběta Krhovjáková).

7/16 Začiatkom leta som svoj šatník obohatila o denimové kulotky a počas horúcich dní použila vestu ako šaty (Foto: Petra Veselá).

8/16 Absolútne najobľúbenejší outfit a tiež fotky (Foto: Petra Veselá).

8/16 August patril jednoznačne dovolenke - cestovali sme po Albánsku a uživali si krásne miesta a tiež more, pláž a slnko.

9/16 V septembri som spomínala na zážitky počas cesty Albánskom a nastúpila do novej práce. Denimové šaty rozšírili aktuálnu ponuku MargiFashion. 

10/16 Vesta k veste a je z toho celá zbierka. 

11-12/16 Zima a trojica hrejivých vlnených kabátov. 

You May Also Like

13 komentářů

  1. Krásne zhrnutie. Dobre sa pozerá na všetky tie outfity takto pokope.
    Aj tebe krásny Nový rok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Zuzi. Teší ma, že sa článok páči :)

      Odstrániť
  2. Tiež želám všetko dobré v Novom roku. Počas decembra asi všetky menej prispievame a z času na čas príde na každého nielen blogera, ale aj človeka úbytok motivácie, treba to len prečkať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za prianie Janka :)
      Máš pravdu. Občas sú mesiace, kedy na nič ani na to čo nás baví neostáva dostatok energie :)

      Odstrániť
  3. Všude ti to ohromně sluší! Přeji vše nejlepší v novém roce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Marti. Vždy ma komentár od Teba poteší :)
      Taktiež prajem všetko dobré.

      Odstrániť
  4. You are so stylish!
    Happy new year!
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow such a stylish year! Thanks for sharing doll!

    Kisses & Happy Tuesday,
    BLOG | TAISLANY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som rada veľmi za našu spoluprácu, bolo mi radosťou a taktiež prajem šťastný nový rok :) ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.