Lenivá nedeľa

by - pondelok, februára 06, 2017


Zima sa nás drží ako kliešť - nie a nie sa nás pustiť. Tak som si povedala dosť! Zbalila som "saky - paky" a utiekla som pred ňou do Madridu. Aspoň na pár dní sa zahriať a zmeniť trochu prostredie. V Madride sme s manželom strávili príjemný týždeň. Avšak o tom nabudúce. Dnes mám pre vás článok, ktorý mi tu visí už nejakú dobu.

Tento príspevok vznikol zhruba pred dvoma týždňami. Bola nedeľa a vonku snežilo ako o závod. Z pohodlia gauča som sledovala tanec vločiek a priznám sa, že sa mi nikam a nič nechcelo. Určite to každý z vás zažil – jednoducho lenivá nedeľa. Presne taká bola tá moja. Avšak čím viac som sa pozerala na padajúce vločky, tým viac som si vravela, že by som svoju lenivosť mala prekonať a tanec s vločkami nafotiť. 

Zamierila som ku skrini a vybrala z nej svoj obľúbený kožuch. K nemu šedý vlnený rolák a „oškubané“ džiny.  Outfit bol pripravený a teraz už len stačilo prinúť manžela opustiť gauč. „To bude tvrdý oriešok,“ povedala som si. Nechcelo sa mu, čo vám poviem. Môj manžel sa však vždy vynájde. Fotky teda vznikali na našej mini záhrade. Ja som „šantila“ v snehu a on fotil z obývačky. A tu je výsledok :)








Kožuch: MargiFashion, Rolák: Benetton, Džiny: Zara, Šál: Reserved

You May Also Like

9 komentářů

  1. fotil z obývačky :D to je super :D to by spravil určite aj môj priateľ :D inak fotky sú krásne, najmä na poslednej ti to veľmi pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, chlapy sa vždy vynájdu :)
      Ďakujem pekne Veronika.

      Odstrániť
  2. Ten kožich je nádherný. Jinak fotky se povedly! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Šárka. Kožuch mám už tuším tretím rokom a stále ho veľmi rada nosím :)

      Odstrániť
  3. :D tak ten to super vymyslel.. a vznikli naozaj krásne fotky, páči sa mi ten outfit je taký ultra pohodový :)

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky z obyváku :D vůbec to nejde poznat :))

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.