Nežná rebelka

by - štvrtok, marca 30, 2017


Čierna a biela. Dva protiklady – jedna stelesnením čistoty a nežnosti, druhá temnoty a rebelstva, ale i elegancie. Farby, ktoré sa často spájajú a patria medzi obľúbenú kombináciu, považovanú za nadčasovú. „Jej spojením nikdy nič nepokazíte“, aspoň sa tak hovorí. Dnes som sa rozhodla spojiť nie len tieto dve farby, ale zároveň spomínané protiklady. 

Spojenie dvoch svetov

Biela blúzka je nežná a romantická. Za všetko hovoria volány, ktoré ju zdobia a tiež jemná výšivka. Keď som si ju po prvý krát obliekla, pripadala som si ako nevinné dievčatko. Taká Lolitka. Svoju premiéru mala počas návštevy v Madride (príspevok TU) a obliekla som si k nej džiny s výšivkou a keďže bolo dosť chladno zahalila som sa do šedého kabátu. Druhý krát som si ju obliekla do práce. Určite ste to už zažili, taký ten deň, keď nie ste úplne vo svojej koži a priali by ste si byť radšej doma, alebo aspoň neviditeľní. Blúzka však spôsobila úplný opak. Ten deň si ma všimol snáď úplne každý. Kolegovia sa pristavili, „Že čo to máš za blúzku? Peknáááá!“. Dokonca chválila i klientka. Bola som zmetená a v rozpakoch ... Nejakú dobu trvalo, než som nabrala odvahu si ju znovu obliecť. Museli sme si jednoducho k sebe nájsť cestu.

Je späť

Tento krát som sa rozhodla uchytiť to za iný koniec. Jemnú, romantickú blúzku s niečím vykompenzovať. Áno, čierna farba a koža boli jednou z možností. Vznikol tak outfit, ktorý som nazvala „nežnou rebelkou“. Jemné vlny vo vlasoch hrali duo s blúzkou a proti nej sa spolu s koženou bundou, čiernymi skiny džínsami spojili sieťované ponožky (o nich som na blogu už tiež písala TU). 
Ako hodnotíte môj menší experiment vy?









Biela blúzka: MargiFashion, Džiny a kožená bunda: Mango, Lodičky: CCC, Kabelka: Calvin Klein, Slnečné okuliare: Ralph Lauren

You May Also Like

4 komentářů

  1. Jsi velkou inspirací.Vždy perfektní a elegantní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Sofie. Vážim si to a som veľmi rada :)

      Odstrániť
  2. Jani, milujem Tvoje nové vlasy a aj tú Tvoju čierno-bielu kombináciu! A tie sieťkované ponožky sú perfektné! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Kati. Veď i ja sama som sa do svojich vlasov úplne zbláznila. Bolo to veľmi dobré rozhodnutie pre zmenu :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.