V poslednej minúte

by - nedeľa, júna 25, 2017


Poznáte pravidlo, „Za mužom a autobusom sa nebehá,“? Ja som sa ho držala pomerne dlho. Posledný týždeň som ho porušila hneď niekoľkokrát. Nie nepobehovala som za žiadnymi mužmi, avšak v prípade autobusu som bežala ako o závod bez ohľadu na výšku podpätku. Od kedy bývame mimo Prahy už si bohužiaľ nemôžem povedať, „Nevadí, pôjde ďalší“. Áno ďalší pôjde, ale až o pol hodinu, v niektorých prípadoch hodinu. Jedna z nevýhod bývania mimo centrum. 

Než som vycestovala na dovolenku, ktorú som mala minulý týždeň chcela som toho stihnúť čo najviac. Ako to už býva, plány sú jedná vec a realita druhá. Vedela som, že ma čaká náročný deň – pracovná schôdzka, dokončenie kampaní v práci a ako by toho nebolo málo, dohodla som si fotenie s Michalom.  Večer som si všetko potrebné pripravila i vrátane outfitu a únavou som padla. 


Všetko pripravené, alebo nie?

„Konečne ráno, kedy sa nemusím hnať a všetko krásne stíham,“ hovorila som si pri svojom rannom rituály (make-upe a úprave vlasov). Avšak keď prišlo na obliekanie, zistila som, že to, čo som si večer pripravila nie je to pravé orechové. V tom momente sa strhol nekonečný prezliekací maratón a hľadanie outfitu, v ktorom zvládnem náročný deň. Čas hral proti mne a tak zvíťazila moja overené klasika. 

Na autobus som dobehla v poslednej minúte. Zvládla som to i vďaka kvalitným koženým sandálom na širokom podpätku– iné už nechcem. Vyšívané džiny som si zamilovala a nosím ich pomerne často (veď i na blogu ste ich už mohli niekoľkokrát vidieť). Keďže žltá farba ma vždy rozžiari a v lete patrí medzi moje najobľúbenejšie, žltý top s volánom bol jasnou voľbou. Mám ho z minulého roku (letná kolekcia MargiFashion), no je stále aktuálny a na leto ideálny. Keďže ráno bolo ešte pomerne chladno, uchmatla som neutrálne béžové sako. Viem, že ženám nízkeho vzrastu sa veľká kabelka nehodí. Avšak ja ju „vláčim“ pomerne často. Je mojou pracovnou taškou do ktorej sa okrem notebooku zmestí množstvo potrebných i menej potrebných vecí. 









Žltý top: MargiFashion, Béžové sako: MargiFashion, Džiny: Zara, Kabelka: Guess, Sandále: Humanic, Slnečné okuliare: Relax

You May Also Like

7 komentářů

  1. Veru nebehá, to príslovie poznám, no za autobusom ešte stále občas behávam. Posledný víkend som vlastne dobiehala na všetky dopravné prostriedky - vlaky aj autobusy. Outfit je perfektný, ani som nepostrehla, že tá žltá blúzka nie je novinkou. Fotky sa opäť podarili a beh v sandálkach to pozná, ide to aj keď sa to nezdá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že v tom nie som sama. Ďakujem za komentár Janka. Teším sa, že sa fotky páčia :)

      Odstrániť
  2. Jéjko tá kombinácia riflí a topu je krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. opäť krásne fotky! :) našťastie to behanie na autobus nepoznám, pretože ja mám takú vlastnosť, byť všade skoro :D takže skôr ma otravuje, ako potom čakám kedy už príde :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronika. Tak to Ťa chválim. Tiež by mi to občas nezaškodilo :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.