LÁSKA PO ZÁRUČNEJ DOBE

by - štvrtok, júla 06, 2017


Tento rok sme s manželom oslávili 6 ročné výročie čo sme spolu a zároveň 3 roky manželstva. Stále mi hovorí, že trojka je jeho šťastným číslom. Preto si hovorím, že tento rok musí byť pre nás ako inak magický. Mnohokrát dostávam otázku, aký je život s Albáncom. Moja odpoveď? "Ako s každým iným chlapom, v našom prípade národnosť nehrá až tak dôležitú rolu." Občas je náš spoločný život romantický ako z Harlequinky, inokedy hotová Itálie (alebo balkan ak chcete). No a ponožky zbieram po celom dome asi ako väčšina iných žien. Mám pocit, že je to akýsi druh nevyliečiteľnej mužskej choroby. Ponožky pri posteli, v kúpeľni na dlážke alebo ukryté pod konferenčným stolom v obývačke (podotýkam priehľadným skleneným). Ani po rokoch spolužitia som ho nenaučila, kam patria použité ponožky a pravidelne sa rozčuľujem. A on? Smeje sa a vyhráža sa mi, že ma vráti k maminke. Naposledy to vytiahol pred ňou a tá mu rýchle sfúkla vietor z plachiet. Vraj už je neskoro a dvojročná záručná doba vypršala. Doma máme jednoducho veselo.

 Objavila som kúzlo tenisiek

Tento outfit sme nafotili počas nášho výletu na zámok Konopište. Zaspomínali sme si tu na náš prvý spoločný víkend a ja som zároveň otestovala nové tenisky, ktoré som si úplne zamilovala. Tak pohodlnú obuv som na nohách jakživ nemala. Keď si predstavím, že ešte donedávna som za svoju najpohodlnejšiu obuv označovala telové lodičky s 10 cm podpätkom musím sa smiať. Vykračovať v nich je doslova radosť. Môj výletný look pozostával z riflí s takou menšou dierkou, pruhovaného trička s potlačou čerešní a celé som to doplnila oranžovou vestou. Vznikol tak veľmi príjemný farebný outfit. 

Dnes takto športovo a už sa pár dní sa môžete tešiť na elegantné šatové outfity. Užívajte voľno a krásne letné dni. 





Vesta: MargiFashion, Džiny: Zara, Tričko: Lindex, Kabelka: Tommy Hilfiger, Tenisky: Reebok

You May Also Like

12 komentářů

  1. To s tou záručnou dobou ma pobavilo. Vidím, že mama zmýšľa aj ekonomicky a má zmysel pre humor. Dobré manželstvo je dôležité. A outfit ti pristane, ja nosievam šaty veľmi často, ale niekedy sa mi už fakt žiada zmena, trochu ležérnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni obaja majú zmysel pre humor :)
      Ďakujem Jani, tiež som ešte donedávna najradšej nosila lodičky úplne všade. Rozhodne odporúčam zmenu. Je to veľmi osviežujúce :)

      Odstrániť
  2. Ten začiatok ma pobavil :D
    A outfit je super, taký pekný letný a sviežy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá oranžová vesta povzniela celý outfit na úplne iný level super! bez nej by to bolo nuda. Krásne aj prostredie, v ktorom si fotila a gratulujem teda k výročiu a želám všetko dobré aj naďalej O:)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super článek. Kolega v práci je také Albánce, úplně normální, fajn chlap. Jestli doma uklízí ponožky, nevím, asi nikoliv. Já však začnu. Tenisky jsou sportovní obuv, lodičky krásná obuv. Já budu uklízet fusky a Vy noste lodičky ;) Život by neměl být jen o pohodlí, ale především o vyplněných přání.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Aleš, pobavil :)
      Tak dobre, dohonuté. Ja som sa vrátila k lodičkám a dúfam, že Ty zahadzuješ ponožky tam kam patria.
      S tou poslednou vetou máš úplnú pravdu.

      Odstrániť
  5. Jéj, tá vestička je bombová :) A teším sa na tie šatové outfity :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.