PRIATELIA

by - streda, augusta 22, 2018


Písal sa rok 1997 a do našich televízií zavítal seriál, ktorý sa stal legendou - FRIENDS. Mala som len 15 rokov a so zatajeným dychom som sledovala príbehy priateľov z New Yourku. Ako zástupkyňa generácie Y som nemala možnosť si seriál stiahnuť z netu, ale netrpezlivo som čakala na každú jeho časť v televízií. Obdivovala som Rachel, jej outfity i vlasové premeny. Fandila som vzťahu Moniky a Chandlera, zbožňovala Joeyho vždy keď vravel to svoje „Ahoj, ako sa máš“ – ten jeho pohľad  ma vždy odrovnal. „Vytáčal“ ma Ross svojou roztržitosťou a pri Pheobe som krútila hlavou a smiala sa. Každá z týchto postáv mala svoju dôležitú rolu.

Priatelia sú aj pre môj život rovnako dôležitý ako rodina či lásky. Priateľ sa stáva rodinou a niekedy i láskou na celý život. Mám to šťastie, že v mojom okolí sú skutočný priatelia. Nemusia bývať v susedstve, napriek vzdialenosti niekoľko desiatok km sú tu vždy keď ich potrebujem. Bez okolkov nasadnú do auta a prídu v akúkoľvek hodinu, dokážu stráviť hodiny na telefóne ... Aj vďaka nim je život farebnejší. Preto keď som uvidela tričko s legendárnym nápisom, musela som ho mať!

Priateľ do pohody i nepohody

Nemýlite sa, rovnakú sukňu som mala na sebe v minulom príspevku a fotila som na tom istom mieste. Avšak vytvorila som look, ktorý sa podstatne líši od toho minulého. Klobúk vystriedala šatka, sexy topík „priateľské“ tričko, nohy si odpočinuli v pohodlných sandáloch a okolo pásu som si uviazala džinovú košeľu. Na mňa trochu netradičné spojenie, ale občas mám i ja chuť experimentovať a tu je výsledok. 

Toto leto som podľahla kúzlu dlhých ľahkých sukní. Vzorovanú ste už na mne mali možnosť vidieť a túto čiernu som samozrejme vrátila kamarátke. Momentálne sa vytešujem z nového prírastku, ktorý vám predstavím nabudúce.  














Sukňa: MargiFashion, Tričko: HM, Košeľa: Mango, Sandále: Gino Rossi

You May Also Like

4 komentářů

  1. Seriál jsem také sledoval a hodně se nasmál. Poté mě přestal bavit. Teď po letech se s chutí sem tam na nějaký díl s chutí podívám.

    Jinak dnešní outfit beru také jako experiment, je to takové nesourodé, ale zato velmi uvolněné a pohodové.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Alex. Občas treba zaexperimentovať, i keď to možno vo finále "nevystrelí" možno najlepšie. Každopádne kde inde ak nie tu a teraz :)

      Odstrániť
  2. Hravé, veselé, nemusíme se brát jen vážně:o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Marcela a súhlasím! Vždy sa snažím o to, aby moje outfity boli inšpiratívne a hlavne nositeľné. Občas je fajn sa len tak odviazať a prísť s niečim, čo by som možno normálne na seba nevzala. Potom je zaujímavé sledovať reakcie ľudí :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.