Inšpirácia - Nohavicový kostým

by - štvrtok, septembra 13, 2018


Čo, alebo koho si predstavíte, keď sa povie kostým? Pre mňa to kedysi boli manažérky, ženy pracujúce v kancelárií. Uhladený kostým, blúzka, lodičky a kabelka – taká tá office uniforma. Dnes vidím inak! Pred očami sa mi vynárajú módne show, fashion weeky a štýlové ženy, ktoré vedia, že kostým už rozhodne nepatrí len do kancelárie. 

Kvalitný kostým ako základ všetkého

Kvalitný materiál a strih lahodiaci vašej postave tvorí základ všetkého. Dnes bude reč o nohavicovom kostýme, ktorý je opäť vyhľadávaným kúskom šatníka. Vsadiť môžete na nadčasovú sivú či béžovú a tie odvážnejšie na červenú či výraznú ružovú (záleží na vašej chuti a odvahe). V kurze je stále káro a nič nepokazíte ani prúžkami.  Takže základ by sme mali a teraz sa môžeme pustiť do čarovania. 

Kúzliť sa dá rôzne. Začnime od podlahy – hriešne vysoké lodičky z vás urobia neodolateľnú dračicu. Keď sa k tomu pridá nenápadne spod saká vykúkajúca čipkovaná podprsenka, pás prepásaný koženým opaskom a v ruke malá kabelka úspech je zaručený. Na druhej strane je dôraz kladený na pohodlie a tenisky, ktoré si k sakám našli svoju cestu. K nim sa hodia jednoduché (jednofarebné) tričká s nápismi či bez. Veľké bum tiež zažívajú ľadvinky. Tak prečo ju nepoužiť namiesto opasku, alebo neprehodiť cez rameno? Či už siahnete po variante 1 alebo 2 je samozrejme už len na vás. 

Pripravila som si pre vás výber toho, čo ma na Pintereste zaujalo najviac. Moja zložka je priam nabitá inšpiráciami z ulíc New Yorku, Paríža či iných metropol. Na druhej sama dobre viem, že mnohokrát inšpiráciu nachádzam i vo svojom okolí. Veď len nedávno ma milo prekvapila zákazníčka, ktorá si v salóne MargiFashion nechala ušiť kostým z našej jemne ružovej látky. Výsledok bol ohromujúci a i pre mňa veľmi inšpirujúci. Ako ste na tom vy a kostým? 






You May Also Like

1 komentářů

  1. Ať už má kostým jakýkoliv střih či materiál, jedná se stále o kalhoty, které pokud žena doplní pohodlnými teniskami, nezaujme. Hříšné podpatky tomu teprv dodají sexi náboj, který přitahuje zájem.

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.