GURÁŽ

by - nedeľa, decembra 09, 2018


Na prvý pohľad obyčajné slovo, ktoré v sebe skrýva omnoho viac. Ak máš guráž, máš odvahu a smelosť urobiť niečo veľké, niečo, čo by mnohý nečakali. Občas príliš premýšľame, zvažujeme, myšlienku obraciame zo strany na stranu, čo by sa stalo keby ...

Prečo o tom píšem? Minulý mesiac vo firme, kde pracujem prebiehal každoročný projekt, tento rok s podtitulom COURAGE. Naše HR oddelenie rozoslalo e-mail, v ktorom vyzývalo zamestnancov firmy, aby sa do danej kampane zapojili a stali sa tak tvárami projektu. Rovnako ako väčšina i ja som odmietla. Potom prišiel ďalší e-mail a ja som povedala „Tak dobre, ak sa nenájde 6 dobrovoľníkov, obetujem sa“. Druhý deň som už v e-mailovej schránke mala heslá, z ktorých som si mala vybrať a termín fotenia. Nebolo cesty spať a tak som si povedala, ukážem svoju guráž a odvahu. „Keď stojíš pred ťažkou otázkou, naber odvahu!“, „Keď potrebuješ požiadať o pomoc, naber odvahu!“ Tieto a ešte mnoho ďalších situácií riešime i v našom bežnom živote. „Keď musíš pracovať mimo svojej komfortnej zóny, naber odvahu!“ znelo moje heslo, ktoré som zvolila.

Mimo svoju komfortnú zónu sa už ocitol asi každý. Komfortná zóna je pre mňa akousi bublinou, v ktorej je mi dobre. Cítim sa byť sama sebou, som šťastná a sú tam len ľudia, ktorým dovolím do nej vstúpiť. Čo sa stane ak bublina praskne a ja sa ocitám v reálnom svete? Panika! Akoby som strácala pevnú pôdu pod nohami. A práve tu je potrebná guráž a odvaha nebáť sa. Naučiť sa kráčať i keď sa zem pod nohami otriasa. 


Sladká zima

Ružový kabát z aktuálnej zimnej kolekcie MARGIFASHION som vám predstavila v minulom článku. Dnes sa už z neho teším nie len ja, ale i naše zákazníčky a v ponuke ostáva posledný kus tohto vlneného krásavca. I ja som si ho veľmi obľúbila a stal sa jedným z tých, ktoré nosím najradšej. Ja osobne ho považujem za nadčasový kúsok, ktorý oceníte nie len túto zimu, ale ešte o pár rokov. 

Dnes som pastelový ružový kabát skombinovala so sýto ružovým vlneným rolákom. Ružová s ružovou? Prečo nie! Pred pár rokmi by toľko ružovej pohromade bolo na mňa príliš. Dnes mi to nevadí a cítim sa v tejto sladkej vate veľmi komfortne. Ružová veľmi pekne funguje spolu s čiernou a tak som zvolila úzke čierne džiny a čierne členkové čižmy do špičky. Toto duo ma veľmi baví, pretože mi opticky predĺži nohy. I vy máte pocit, že na niektorých fotkám meriam aspoň meter osemdesiat?











Kabát: MargiFashion, Rolák: Lindex, Nohavice: Mango, Čižmy: Aldo

You May Also Like

3 komentářů

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj Aleš, ďakujem za milý komentář. Žiaľ omylom a mojou šikovnosťou sa mi ho podarilo zmazať :(

      Odstrániť
  2. Snažím se řídit heslem: Když máš z něčeho strach, udělej to hned, odvahu dostaneš později :o) Překrásný jednoduchý kabát, fotky i modelka!!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.