IŠPIRÁCIA – TIMBERLANDY

by - sobota, decembra 29, 2018


Blíži sa koniec roka a ja vás vítam pri poslednom článku tu na blogu MARGIFASHION. Než sa rozlúčim s rokom 2018 a spustím rekapituláciu, rozhodla som sa pripraviť článok venovaný inšpirácií. O čom bude? O zime, štýle a tiež pohodlí. 

I napriek chladnému počasiu chce každá z nás vyzerať čo najlepšie. Ja som si už tretiu zimu obľúbila čierne kožené čižmy pod kolená s hrubými podpätkami. Vždy keď sa ma niekto opýta, ako v tom v zime môžem fungovať s úsmevom odpovedám, ako veľmi s pohodlné a bla bla ... Áno sú skvelé, dokonca i pohodlné avšak do chvíle než vonku nasneží či primrzne.  V tej chvíli sa menia doslova na korčule. Udržať rovnováhu je niekedy umenie a čo i len menší kopček je pre mňa veľkou prekážkou. Nie vždy mám totiž po boku človeka, ktorého môžem chytiť za ruku a prekážkou ma prevedie. A tak som si povedala, že je najvyšší čas si konečne kúpiť topánky vhodné do pohody i nepohody. Topánky, ktoré budú nie len štýlové, ale s ľahkosťou v nich preskáčem v akomkoľvek počasí. 

Po zdĺhavom pátraní a premýšľaní som sa napokon rozhodla pre členkové topánky značky Timberland. Respektíve, aby som to uviedla na pravú mieru, dostala som ich ako darček. Občas som totiž dosť nerozhodná a ak by to bolo na mne, mohlo by to trvať ešte ďalší rok. Každopádne dnes ich už mám doma a táto inšpirácia je bude nápomocná pre mňa a verím, že i pre vás. 


 Legendárna značka Timberland

Na začiatku príbehu boli pracovné topánky. Americká značka sa rokmi dopracovala z pracovného prostredia priamo do ulíc. Ich legendárne topánky sa tak stali základom „streetovej“ módy a zamilovali si ich nie len rappery, ale i muži a ženy rôzneho veru.  Ako poznáte, že je značka skutočne úspešná? Jednoducho daný model vidíte všade a ďalšie iné značky neváhajú a chrlia ich kópie. Presne ako v tomto prípade, kedy známy model členkových topánok v legendárnej žltej farbe zoženiete doslova kdekoľvek. 

Ak hľadáte originál jednoducho stačí navštíviť jeden z osvedčených e-shopov ako napríklad otto.skanswear.sk či footshop.sk, kde nájdete množstvo modelov a je z čoho vyberať. 

Ako ich nosiť?

Konečne sa dostávame k tej najpodstatnejšej časti. Svoje nové Timberlandy mám doma len pár dní a baví ma na nich to, že ich môžem jednoducho kombinovať so zimnými kabátmi, ktoré inak nosím k čižmám na vysokých podpätkoch. Veľmi dobre si rozumejú s denimom. Vlastne sú preň ako stvorené, avšak ja dávam prednosť úzkym džínsam klasickej modrej či čiernej farby. Prípadne legínam a voľnejšiemu svetru či predĺženej košeli. Dokonca fungujú i v kombinácií s úzkymi krátkymi šatami, ktoré je možné doplniť denimovov bundou či voľné dlhšie šaty (retro štýlu) a k tomu kožená bunda. Možnosti je naozaj mnoho a je to o hraní sa, kombinácií dievčenského štýlu s nazvime to „drsňáckym“. 

Dnes vám teda prinášam inšpiráciu z Pinterestu a už čoskoro vám ukážem čo to z vlastného šatníka. 



Zdroj fotiek Pinterest (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9)

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já si Timberlandy pořídila předminulý rok :) a jsem fakt ráda, že jsem za ně ty peníze dala. Nekoupila jsem si je v té klasické barvě, ale v červené. No jsou božské! Konečně mé první boty, které mi nevydržely jen na jednu sezónu.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že i ja som za ne veľmi rada. Hlavne v tomto zasneženom období :)
      Ďakujem za komentář a krásne prianie a tiež prajem všetko dobré :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.