Silky touch

by - pondelok, júla 07, 2014


Po viac ako týždni som tu s novým outfitovým príspevkom. Postihla ma menšia blogerská kríza, ktorá je už dúfam zažehnaná. Nie neprestalo ma baviť blogovanie, ani mi nedošli nápady. Dokonca v mojom šatníku, presnejšie v botníku pribudli nové kúsky. Proste mi došla energia a cítim, že by to chcelo nejakú zmenu. Preto ma napadlo osloviť vás, ktorý sledujete môj blog. Ak by mal niekto záujem o spoluprácu, alebo sa len tak stretnúť a vymeniť si skúsenosti z blogerského sveta budem veľmi rada. Kontaktujte ma na môj email: margifashion@gmail.com. Budem sa tešiť na vaše správy.
Teraz už k dnešnému outfitu. Ako samotný názov napovedá ide o hodvábne šaty. Ako všetky šaty, aj tieto pochádzajú z dielne mojej šikovnej maminy. Látku som objavila ešte v zime v jednom metrovom textile na Vinohradoch v Prahe. Veľmi ma zaujal vzor a tiež farebná kombinácia. Rozhodla som sa pre šaty voľnejšieho strihu na jedno rameno. Keďže hodváb je veľmi priehľadný materiál, šaty sú podšité podšívkou cyklamenovej farby. V rovnakej farbe som doladila aj opasok a kabelku. Lesk som dodala v podobe nových strieborných lodičiek, ktoré mám z predajne Aldo.








Silk dress: MargiFashion
Shoes: Aldo
Bag: Furla 
Belt: H&M

You May Also Like

16 komentářů

  1. Teda tie šaty musia pútať pozornosť už z diaľky. Sú krásne. Hlavne mamina má môj obdiv, že tak výborne zvládla tento materiál, ale ona je profesionálka, takže o opaku by som ani neuvažovala :-). Verím, že krízu zažehnáš, ty si vždy plná nápadov a energie, takže by bola škoda to vzdávať. Držím palce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Anička, súhlasím s Tebou, mamina je skutočne profesionálka a myslím, že to aj tentokrát ukázala.
      Ďakujem za podporu a krásne slová. Teší ma, že môj blog sleduješ. Vzdať to určite nechem a budem sa snažiť zlepšovať :)

      Odstrániť
  2. I like pictures taken during sunset :) yours are beautiful too.. Like ur dress dear amazing colors :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné sú tie šaty ♥ moc šikovná mamina :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné šaty i kabelka a teda bez brýlí vypadáš úplně jinak a moc Ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Lucie :)
      Pri fotení mám slnečné okuliare najradšej, inak sa škerým a väčšina fotiek je vďaka tomu nepoužiteľná. Počas týždňa, do práce nosím väčšinou dioptrické okuliare a cez víkend kontaktné šošovky :)

      Odstrániť
  5. páni jsi moc krásná a nádherné šaty!!! tvoje kousky ti závidím :D a hlavně hlavu vzhůru, byla by škoda s blogováním končit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem za milý komentár a tiež za podporu. Blogovanie ma veľmi baví, takže určite s tým skončiť nechcem :)

      Odstrániť
  6. Sama dokonalosť!!! Chválim od hlavy po päty. Takéto niečo by som rada videla v uliciach každý deň. Krása! A super nápad stretnúť sa, porozprávať a pod., lenže Ty si ďaleko, ale možno nejakú cestu do Prahy dám a určite sa dopredu ozvem. :-) Bolo by to určite skvelé...
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár Katarína. Aj ja by som sa s Tebou veľmi rada stretla. Som si istá, že nájdeme spoločnú reč :). Určite daj vedieť, keď budeš mať cestu do Prahy :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.