Inspiration - White shirt

by - štvrtok, januára 22, 2015


Poznáte show Nákupné maniačky? Súťaž o nakupovaní a móde. Ja som si ju celkom obľúbila a vždy keď mám čas tak si ju pozriem. Musím sa priznať, že ja by som nemala odvahu sa tam prihlásiť a preto obdivujem všetky dievčatá, ktoré sa na to podujmú. Minúť 400 € dokáže asi každá z nás. Ale nakúpiť outfit v priebehu dvoch hodín na danú tému, to sa podarí len málo ktorej.
Minulý týždeň tému zadával stylista Maroš Kočišík a bola to skutočne téma tém. Biela košeľa. Bielu košeľu mám veľmi rada a u mňa na blogu ste ju mohli už vidieť nespočetne krát. Nebudem hodnotiť to, ako to zvládli dievčatá (respektíve ženy) v Nákupných maniačkach. Ukážem vám, ako si predstavujem bielu košeľu na rôzne príležitosti ja.


Biznis žena - pod pojmom biznis žena ma hneď napadol dámsky kostým. Dobre padnúci a hlavne šik nohavicový kostým v neutrálnej farbe, k tomu farebné lodičky na ihlovom podpätku a štýlová aktovka. V prípade plánu B by som siahla po úzkej puzdrovej sukni. Tá nikdy nesklame a dobre padnúcom saku. 
Do divadla - divadlo je miesto, ktoré si zaslúži jemu hodné oblečenie. Pri tejto príležitosti ma napadla dlhá čierna sukňa, ktorá sa objavila v kolekcií návrhárky Caroliny Herrery. Podobnú som našla aj u blogerky Hallie. Nádhera, čo poviete. K tomu už postačí len nejaký zaujímavý šperk na krk (napr. perličky). Samozrejme nesmú chýbať lodičky a listová kabelka. 
Na rande - na prvé rande by som zvolila oblečenie, v ktorom sa budem cítiť predovšetkým pohodlne a sebavedomo. Moja voľba je jasná. K bielej košeli sú ideálne dobre padnúce džíny a kožená bunda. Ja som lodičko-maniak, takže by som si určite vybrala zaujímavé lodičky. 
Do klubu - biela košeľa by sa mohla zdať nevhodná na párty do klubu. No nie je tomu tak. Stačí vyhrnúť rukávy a pridať flitre. V dnešnej dobe je ponuka naozaj bohatá či už sú to šortky, nohavice alebo sukňa.
Navštívte moju galériu na Pintereste a nechajte sa inšpirovať.








You May Also Like

13 komentářů

  1. moc pěkná inspirace :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vybrala jsi moc pěkné příklady ^_^..osobně se mi líbí nejvíc ta ležérní kombinace s koženou biker jacket =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Michael. Biela košeľa a čierna kožená bunda je kombinácia, ktorá nikdy neomrzí :)

      Odstrániť
  3. Biela košeľa je must have či už dámskeho alebo pánskeho šatníka a nikdy neomrzí! U mňa doma takisto nechýba :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s Tebov Patrik. Väčšinou keď neviem, čo na seba, alebo sa mi nechce nad tým rozmýšľať, siahnem po nej :)

      Odstrániť
  4. Bílá košile je základ každého šatníku jak dámského tak pánského. Dá se s ní vytvořit mnoho a mnoho outfitů na různé příležitosti. Byznys look je taková klasika, mě osobně přijde celkem ohraná :-) Ale strašně se mi líbí košile v kombinaci s dominantní černou maxi sukní, koženou bundou a dokázala bych si ji představit i ve sportovním stylu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja už dlho hľadám dobre padnúcu a peknú bielu košeľu. :/ super inšpirácia!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. lovely style and blog!

    http://fridaynightstyle.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bílá košile je základ, hodí se snad ke všemu a s volným střihem, velkými kapsami je dokonalá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.