From old to new

by - streda, februára 18, 2015


Minulý týždeň som dostala balíček, na ktorý som sa veľmi tešila. Bol od mojej maminy a v ňom ma čakalo hneď niekoľko pokladov. Jedna sukňa a tri kabáty. Dva nové na jar a jeden staronový. Ten môžete vidieť v mojom dnešnom príspevku. 

Čierny kabát mi mama šila pred mnohými rokmi. Už si netrúfam ani povedať kedy presne to bolo. Každopádne vyzeral trochu inak a už som ho veľmi nenosila. V poslednej dobe som riešila to, že nenosím moje obľúbené sukne, pretože k ním nemám kabát adekvátnej dĺžky. K úzkym midi sukniam je jednoducho hodí niečo krátke. Počas teplých mesiacov to bola kožená bunda a tú som potrebovala nahradiť zimnou variantov. Spomenula som si na takmer zabudnutý čierny kabát. Nechala som si ho upraviť tým, že ho mamina skrátila a trochu zúžila. Teraz mi dokonale sedí a myslím, že dokáže krásne nahradil koženú bundu počas zimných mesiacov. 

Som si istá, že o ňom ešte budete počuť. Dnes som ho trochu schovala pod kožušinový šál, ktorý v poslednej dobe nosím pomerne často. Kožušinu mám z Evotexu. Mám z nej tiež bundu, ktorú ste mohli vidieť TU. Tmavú kombináciu modrej a čiernej som rozbila červenou károvanou košeľou a svetlo hnedou kabelkou. Dávate šancu starým veciam, alebo sa ich radšej zbavujete a nahradzujete novými?





Jakcet: MargiFashion, Skirt: MargiFashion, Shirt: H&M, Bag: Guess, Shoes: CCC, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

12 komentářů

  1. Přiznám se, že mi hned nedošlo, že je to šál... :D
    Máš to pěkné. :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. very nice!

    ________________________
    minimalist fashion style
    WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to slušelo! Hezký outfit. Určitě dávám šanci starším kouskům, i když jsem dost lenivá na přešívání.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow i am so in love with this entry
    the fur vest suits you perfectly
    such a lovely look again

    hope you too visit my Blog <3
    http://miss-amelyrose.blogspot.de/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný outfit, jako vždy..a ta košile je prostě skvělá..chtěl bych podobnou, ale nemůžu nikde takovou najít =/..buď je z flanelu anebo má moc velké čtverce apod. =D
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja davam sancu starym veciam pokial sa to da, ked som nieco hlavne od niekoho dostala tazko sa mi to vyhadzuje i ked je to uz nevyhnutne. Velmi pekna kosielka, tiez mam podobnu tebe ta cervena proste ide. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj pekný outfit! Vďaka dobrému nápadu ťa uverejníme na fb stránke Fashion blogerky SK, budeš inšpiráciou pre ostatné blogerky :)

    https://www.facebook.com/fashionblogerkySK?fref=ts

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj pekný outfit! Vďaka dobrému nápadu ťa uverejníme na fb stránke Fashion blogerky SK, budeš inšpiráciou pre ostatné blogerky :)

    https://www.facebook.com/fashionblogerkySK?fref=ts

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.