When I was cleaning wardrobe

by - pondelok, júla 06, 2015


Tento outfit a tiež fotky vznikli ešte v piatok no ich zverejneniu a napísaniu článku som sa dostala až dnes. Po dlhej dobe som sa konečne pustila do vytriedenia šatníka. Je to vec, ktorú fakt nemám rada. Nerada sa zbavujem vecí a len tak ich vyhadzujem. Lenže nejako sa mi to nahromadilo a pomaly strácam prehľad o tom, čo v šatníku mám a tiež čo ešte oblečiem a do čoho sa nezmestím. Takže som celú skriňu pekne krásne vyhádzala a oblečenie vytriedila. Obľúbené kúsky, ale tiež také ku ktorým  mám citový vzťah putovali späť do skrine, ďalšie do zberných košov na charitu a konečne som sa donútila k tomu, aby som si zriadila účet na Vinted. Dám vám vedieť až to všetko nafotím a aktualizujem. 

Môj dnešný outfit je z časti zložený z oblečenia, na ktoré som takmer zabudla. Béžové chino nohavice patrili istú dobu k mojim obľúbeným. Minulý rok som ich mala na sebe asi raz. Tak som si povedala, že ich už asi nosiť nebudem a viac využijem šortky. Takže som vzala nožnice, po dlhej dobe zasadla za šijací stroj a mám nový kúsok. K nim som zvolila novinku môjho šatníka a to biely top s úžasnými rukávmi z madeiry. Ďalším najdúchom, tento krát v mojom botníku sú tieto klinové sandále so strapcami. Mám z nich veľkú radosť, hlavne teraz keď strapce tak frčia. Na hlavu som nasadila obľúbený letný klobúk, bez ktorého by som asi tieto horúce dni neprežila. No a bodku za outfitom dáva listová kabelka posiata flitrami. Ako hodnotíte výsledok? Ako často triedite šatník vy? Budem rada ak mi napíšete :)







Shirt: MargiFashion, Shorts: DIY, Shoes: Stradivarius, Bag: Zara, Watch: Michael Kors

You May Also Like

12 komentářů

  1. Skvelá kombinácia. Ja triedim šatník tak nejako ked mi to napadne a ked už je vidieť, že mi všetko padá na hlavu a ide ma to zavaliť. Snažím sa udržiavať v skrini poriadok, ale nie vždy to vychádza podľa mojich predstáv. Mám už teraz pripravenú jednu tašku, ktorú odnesiem do H&M v rámci programu Recyklujme spolu módu, na Slovensku to prebieha už asi dva roky a ja sa tomu fakt teším, už som to raz takto spravila a mám tak dobrý pocit, že som oblečenie nemusela vyhodiť do koša.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Janka. Také to klasické upratovanie v šatníku robím pravidelne, ale vyradzovanie nenosených vecí zriedka. O programe v H&M som doposiaľ nepočula. Je to veľmi pekná myšlienka.

      Odstrániť
  2. Moc krásný outfit. Jako kraťasy vydají bývalé kalhoty fakt skvěle. Celkově se mi moc líbí tóny do kterých jsi outfit ladila. Sluší ti. Na vyřazené kousky na Vinted se těším :)

    Radu - Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár. Zároveň ďakujem za pozvanie, ráda sa Giveaway zúčastním :)

      Odstrániť
  3. I like very much this basic outfit and your fringe sandals are really nice. Kisses from Italy and thank you for stopping at my blog,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.