Denim dress by MargiFashion

by - nedeľa, augusta 30, 2015


Veľmi som sa tešila na to, keď vám budem môcť ukázať tento príspevok. Radosť v tomto prípade je dvojnásobná. Konečne vám môžem prezradiť NOVINKU a tou je naša prvá MargiFashion kolekcia. Veľkú radosť mám tiež zo spolupráce s mladučkou, ale veľmi šikovnou fotografkou Petrou Veselou, ktorej vďačím aj za tieto krásne fotky. Tento týždeň nás s Petrou ešte čaká kopec práce a to nafotenie kompletnej kolekcie, ktorú vám postupne predstavím.

Pred dvoma týždňami som strávila pár dní doma na Slovensku, kde sme spolu s mamou v jej salóne pripravovali a vytvárali našu prvú MargiFashion kolekciu, ktorá už čoskoro uzrie svetlo sveta. Kľúčovým materiálmi sa stal DENIM! Kolekcia pozostáva z denimových šiat, nohavíc a tiež sukne. Ďalšími, už nedenimovými kúskami kolekcie sú biela košeľa, trendy vesta a kabát. Je určená dievčatám a ženám, ktoré majú rady eleganciu a ženskosť. Odráža náš pohľad na módu. Inšpirovali sme sa aktuálnymi módnymi trendmi a kolekciami svetových návrhárov, ale do každého modelu sme vložili kúsok seba. Preto veríme a dúfame, že vás naša kolekcia osloví. (Budem veľmi rada, ak mi napíšete váš názor.) Všetky tieto kúsky vznikajú v salóne mojej mami - Krajčírstvo Margita Štalmachová v Bardejove. Vy si ich v prípade záujmu budete môcť objednať a to na obľúbenom portály SASHE, alebo emailom na margifashion@gmail.com.

Dnes si predstavíme prvý kúsok zo spomínanej kolekcie a tým sú DENIMOVÉ ŠATY. Multifunkčný kúsok, ktorý sa dá nosiť nie len ako šaty, ale tiež ako kabát. Sú vyrobené z tmavo modrého mäkkého bavlneného denimu s prímesou elastanu. Materiál je veľmi príjemný na nosenie. Zvolili sme košeľový strih a zapínanie na kovové nabíjacie gombíky, ktoré sa bežne používajú pri denime. V prsnej línií môžete vidieť falošné vrecká - príklopky a v bočných švoch sú nenápadné vrecká. Aby sme šaty ešte viac ozvláštnili, požili sme na spodnú časť goliera a tiež opasok rubnú stranu látky. Šaty som po prvý krát otestovala počas predstavenie novej značky českých topánok Krispol shoes minulú stredu. Zvolila som k nim béžové lodičky, ktoré momentálne nosím najradšej a výraznejšiu listovú kabelku. Nabudúce vám šaty ukážem v trochu inej podobe. 












Denim dress: MargiFashion, Shoes: Guess, Bag: Zara, Watch: Michael Kors, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

15 komentářů

  1. jednoduché, elegantné, chick a tá kabelka tomu robí len čerešničku na tortičke! ;).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Very nice!

    ______________________
    Fashion,makeup i
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vydarený kúsok-hneď by som ho brala, len by som ho teraz až tak nevyužila 😉,tak sa možno ozvem za čas. Inak ste šikovný tým, gratulujem k vašej prvej kolekcii.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne Anička za krásne slová. Veľmi si to vážim :)

      Odstrániť
  4. Chválil jsem už na akci Krispol Shoes, no musím zase i tady =), tohle je fakt dokonalý kousek!!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekný kúsok, a blahoželám ku kolekcií a k novej spolupráci :-) Fotky sú vydarené. Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Miška. Našla som si šikovnú fotografku a mám z toho radosť :)

      Odstrániť
  6. Krásný outfit! :) Asi jsem se zamilovala do těch lodiček! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzera to na fajn kusok (y)
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekné šaty a veľmi sa mi páči tá kabelka :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.