New energy

by - pondelok, novembra 09, 2015


Nie je nič neobvyklé na to, ak túžime robiť to, čo nás baví. Ideálna situácia nastane, keď sa z nášho koníčka stáva práca na plný úväzok. A za to, čo sme predtým robili len tak pre seba a pre zábavu dostávame zaplatené. Kto by to nechce, však?

Módnej tvorbe sa venujem snáď odjakživa. Už ako malá som si "navrhovala" oblečenie a vymýšľala som čo si oblečiem a čo nie. Ostalo mi to až do dnes. Trávila som veľa času v salóne mojej mami, kde som sa veľa naučila. Teraz keď som to počítala, uvedomila som si, že už ubehlo neuveriteľných 20 rokov od jeho založenia. Pred pár mesiacmi sme spoločne s mamou nabrali nový smer a pripravili našu prvú kolekciu. Ohlas na ňu bol veľmi pozitívny a než sme sa stihli spamätať, limitovaná kolekcia bola fuč. Objednali sme teda nový materiál a pokračujeme ďalej. Momentálne som nabitá obrovskou energiou a motivovaná k tomu, prichádzať stále s niečím novým. Prezradím vám, že niečo nové príde už za chvíľu. Na budúci víkend ma totiž čaká fotenie, na ktoré sa veľmi teším. Na blogu vám následne prezradím viac. 

Dnes mám pre vás inú NOVINKU a to túto čiernu košeľu s viazačkou. No ona to vlastne až taká novinka nie je. Rovnaká košeľa, ale v bielej farbe bola súčasťou spomínanej kolekcie. Keďže o ňu bol mimoriadny záujem, rozhodli sme sa, že našu ponuku rozšírime o jej čiernu variantu. Čierna je farbou, ktorá je u mnohých dám veľmi obľúbená. Ja sama ju nosím celkom rada, aj keď čisto čiernym outfitom vyhýbam. Vždy sa snažím do outfitu zakomponovať aspoň niečo, čo tú čiernotu rozbijem. V tomto prípade som siahla po takmer zabudnutej károvanej sukni, ktorá mi opäť krásne ladí s pozadím. 








Black shirt: MargiFashion, Skirt: MargiFashion, Bag: Guess, Shoes: CCC,, Belt: Reserved

You May Also Like

18 komentářů

  1. nice look!

    __________________
    perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Špička-krejčovská práce,styling,pozadí,modelka,foto- radost pohledět!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny a veľmi inšpiratívny komentár Sofie :)

      Odstrániť
  3. Dokonale! Ohromne ti to slusi. Mate krasne kousky. Odkud je klobouk prosim?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Martina. Klobúk mám z CA a som s nim spokojná :)

      Odstrániť
  4. Prekrásna sukňa...úžasný klobúk...a tie náušky ma odkúrili... doma mám vyše sto kusov..rôzne veľkosti a tvary a tieto by mi do zbierky veru pasovali :D :D skvelé to je celé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Lia. Teší ma, že sa outfit páči. Tiež som mala obdobie so slabosťou na náušky. Momentálne striedam zopár obľúbených :)

      Odstrániť
  5. krásne, jesenné, mestské :) si inšpiráciou :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásne farby, všetko pekne ladí a tá blúzka je nádherná :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi ti to pristane :) krásny outfit :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Janka čím ďalej, tým lepšie. Krásne a tá sukňa fakt fantasticky ladí s prostredím! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.