Queen Of The Night

by - štvrtok, decembra 03, 2015


Je tu obdobie, kedy väčšinu z nás čakajú vianočné večierky, Novoročné oslavy a rôzne iné party. Mám veľmi rada túto vianočnú atmosféru. Všetky tie svetielka a ligôtky. Preto sme si povedali, že toto obdobie si žiada výnimočné šaty. Šaty, ktoré podčiarknu toto jedinečné obdobie. Šaty s leskom a noblesou. Preto sme do našej aktuálnej ponuky zaradili ďalšie šaty a dnes vám predstavíme prvé z nich.

Čierne zamatové šaty sa na blogu už objavili. Ak sledujete náš blog pravidelne, určite si na ne spomeniete. "Šaty ako klenot." takto som šaty nazvala v minulom článku. Šaty už majú síce rok, ale stále sú pre mňa klenotom. Takým, ktorý len tak z módy nevyjde. Čierny zamat s malými čiernymi flitrami dodáva šatám lesk a vďaka nemu budete na každom večierku neprehliadnuteľná.

Dnes prichádzajú na scénu opäť, ale v inom prostredí a inými doplnkami. I za tieto fotky ďakujem šikovnej fotografke Alžběte Krhovjákovej, showroomu Kare, za to, že mi umožnili fotenie a v neposlednom rada za krásne šperky od Mia de Sign. Ak vás šaty zaujali, nájdete ich na našom profile na Sashe.sk - MargiFashion. Každé z šiat sú šité na mieru, takže sa nemusíte obávať toho, že by vám nesedeli. Stačí poslať miery a je to :)







Black dress: MargiFashion, Earings: Mia de Sign, Shoes: Guess

You May Also Like

9 komentářů

  1. cudowne miejsce <3

    _________________________
    blog.justynapolska.com
    fashion&makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. naozaj krásne šaty. Veru na taký večierok sa ideálne hodia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne šaty, v týchto na večierku zažiari určite každá žena. Náš tohtoročný vianočný večierok sa bude niesť v duchu Great Gatsby, takže momentálne zháňam vhodné doplnky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Janka. Verím, že vhodné doplnky nájdeš. Užij si krásny večierok :)

      Odstrániť
  4. Nádherné fotky a šaty. Strašně ti to sluší. :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.