Sako, ktoré nahradí obľúbený trenčkot

by - nedeľa, marca 20, 2016


Červená farba sa v poslednej dobe u mňa udomácnila. Nosím ju vždy, keď sa cítim unavená a potrebujem doplniť energiu alebo vtedy, keď ma čaká dôležitá schôdzka či udalosť a ja chcem cítiť sebaisto. Je až neuveriteľní ako dokážu farby zamávať s našim vnímaním a náladou. 

Červené úpletové šaty ste už na blogu mali možnosť vidieť. Boli súčasťou limitovanej kolekcie, ktorú som vám predstavila v novembri minulého roku a práve tieto šaty zožali najväčší úspech. Preto som si povedala, že si zaslúžia byť opäť vidieť, aj keď tento článok nie je len o nich.

Novinkou, ktorú by som vám rada predstavila je sako z aktuálnej ponuky MargiFashion. Oproti tomu minulému je o niekoľko odtieňov tmavšie a niekoľko desiatok centimetrov dlhší. Aj v tomto prípade sa dá povedať, že sa jedná o nadčasovú klasiku, ktorá sa dá využiť na každodenné nosenie a nahradí obľúbený trenčkot

Malá chybička krásy

Dnešný outif je veľmi ženský a elegantný. Červené šaty som prepásala opaskom s leopardím vzorom, na ušiach mám výrazné zlato - čierne náušnice od MARNI, v rukách malú čiernu kabelku a na nohách ... no tam mali byť čierne lodičky. Až po nafotení celého outfitu, keď mi Lukáš ukazoval fotky som si všimla, že som sa zabudla prezuť. Čierne lodičky ostali v taške. Čo sa dá robiť, fotiť odznova sa mi už nechcelo a navyše s fotkami som bola veľmi spokojná. Na druhej strane je vidieť, že béžová farba na lodičkách či saku je neutrálna a vystačíte si s nimi za každých okolností. 







Sako: MargiFashion, Šaty: MargiFashion, Náušnice: MARNI, Lodičky: Guess, Kabelka: Aldo, Opasok: Promode

You May Also Like

19 komentářů

  1. No a přitom je to krásné! Černé by se také hodily. Moc ti to sluší! Já bych jen volila buď pásek nebo naušnice (obojí je super, ale nějak mně osobně to nejde dohromady) Ty naušnice by se mi líbily moc, jen na mne působí bohémsky nebo etno, každopádně luxusně. Nejvíce by vynikly s maxi červenýma šatama. Hezkou neděli, krásko!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Martina. Máš pravdu, náušnice sú naozaj luxusné, ale mojim cieľom bolo ich zakomponovanie do bežného outfitu. K večerným šatám sú samozrejme ako stvorené :)

      Odstrániť
  2. Hezké sáčko, ale ty náušnice jsou best.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. beautiful!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezké a elegantní. Myslím, že barva "nude" lodiček nic nezkazila a ke kompletu sedí také moc hezky. Červená je moc hezká, ale ne každá žena ji umí nosit ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Adam. Veľmi ma teším, že sa výsledok páči. Verím, že ja patrím do tej skupiny, ktoré vedia ;)

      Odstrániť
  5. Nevadí, lodičky a kabelka by aj tak nemali byť rovnakej farby. Outfit vyzerá skvelo a pôsobí tak jarne, už sa na jar teším.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Janka. Sme na tom rovnako ... neviem sa dočkať jari :)

      Odstrániť
  6. Janka, z toho, že si sa zabudla prezuť si nič nerob. Včera, keď som bola fotiť s priateľom sa totiž stalo, že on ako vodič po zaparkovaní klasicky vystúpil, zobral foťák a povedal mi "Tak poďme". Všetko by bolo naozaj fajn, keby však nenechal naštartované a s úsmevom na tvári a pokojom Angličana nekráčal od neho :-D Vidíš, čo s ním robí to fotenie? Ale veď sranda k tomu patrí a v tvojom prípade tomu asi nebolo tiež inak. :-)
    A btw ty to s módou vieš a v tomto outfite to opäť dokazuješ! Je to krásne a elegantné. Krásny deň
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Kati. Si ma pobavila :)
      Ja mám tiež niekoľko story, ktoré súvisia s fotením. Pred pár mesiacmi sa nám stalo, že keď sme prišli na miesto, zistili sme, že foťák ostal doma :D

      Odstrániť
  7. Nádherný outfit a mne teda vôbec béžové lodičky nevadia, podľa mňa to pôsobí takto jemnejšie :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šaty sú naozaj krásne a aj sako vyzerá super. Tiež my ale príde, že si mohla vybrať buď náušnice alebo opasok, ale aj tak je to veľmi pekný outfit, ktorý ti pristane.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár Nita. Veľmi ma teší, že sa šaty i sako páčia :)
      Priznám sa, že mne neprišlo, že je toho veľa. Každopádne beriem Tvoj názor ;)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.