Svetlo modrý trenčkot

by - pondelok, apríla 11, 2016


Trenčkot - plášť, ktorý každý veľmi dobre pozná. Patrí totiž medzi takzvané "must have". Mnoho žien už preto počúvlo radu stylistov a trenčkot sa stal súčasťou ich šatníka. Ja sama vlastním klasický béžový a nedám naň dopustiť. Práve preto som sa rozhodla, že moja skriňa zvládne ešte jeden ...

Keď sa povie trenčkot, asi väčšinu z vás napadne značka Burberry. Čím je špecifický? Základnými prvkami sú stojačikový golier, klopa, sedlo na prednom i zadnom diely, dvojradové zapínanie, opasok, lištové vrecká, atd. Značka už niekoľko rokov kraľuje na výslní a každú sezónu prichádza s roznymi zmenami a vychytávkami. Tie sa týkajú nie len dĺžky (klasika po kolená - krátke do pásu), ale i materiálov a farieb. Už to nie je len klasická béžová, ale celá škála farieb a vzorov. 

A aký je trenčkot od MargiFashion? Má všetko, čo má mať správny trenčkot! Neprehliadnuteľná je jeho farba a určite zaujme i materiál a to vďaka svojmu príjemnému zamatovému povrchu. Aj keď som modrej farbe nikdy nejak zvlášť neholdovala, rozhodla som sa, že jej predsa len dám šancu. To nie len preto, že svetlo modrá je momentálne in a spolu s ružovou tvoria trendy farbu roka. Proste som si položila otázku: Prečo nevyskúšať niečo nové? 








Trenčkot: MargiFashion, Blúzka: MargiFashion, Náušnice: MARNI, Džiny: Zara, Topánky: Deichman, 

You May Also Like

7 komentářů

Používa službu Blogger.