VIEM ČO CHCEM!

by - nedeľa, februára 24, 2019


Seriál Simpsonovcov nikomu predstavovať nemusím. Žlté postavičky, ktoré prežívajú radosti i starosti bežných dní. Pri chystaní večere som zapla televízor, kde práve začínal ďalší diel. Marge (áno, tá s tými modrými vlasmi) po rokoch stretla kamarátku zo strednej školy. Spoločne si zaspomínali na staré dobré časy. Počas školy mali obe rovnaký cieľ – stať sa úspešnými a uznávanými novinárkami. To, ako to dopadlo už asi tušíte. Kým Marge sa vydala a spolu s milovaným Homiem založili rodinu, jej kamarátka nasledovala svoj novinársky sen a naozaj ho dosiahla. Keď počúvala rozprávanie kamarátky , v hlave jej bežali myšlienky „Čo by bolo keby ...“ Jej priateľka naopak pocítila smútok a túžbu po pocite rodiny a tepla domova.

Pred pár rokmi som si aj ja hovorila „Viem čo chcem!“. Určite to dobre poznáte. Taký ten pocit odhodlania, plánov, dosiahnuť „Veľké veci“. Dnes som úplne inde, vzdialená od cieľa. Rovnako ako Marge zo Simpsonovcov. „Viem vôbec čo chcem?“ Odpoveď znie „Občas áno a občas zase nie!“ Každá prekážka, zastávka či odbočka ma síce zdržala, ale o to viac ma prinútila uvedomiť si ozajstné ciele, na ktorých záleží. Nenechajte sa preto zmiasť trendom dnešnej doby a preemotivovanými kamarátmi na sociálnych sieťach a žite si svoj život taký, aký je. 


Sukňová mánia

Rovnakú otázku si kladiem i keď stojím pred otvoreným šatníkom. „Viem čo chcem ... si dnes obliecť?“. Občas túžim byť za dámu, inokedy za rebelku. No každý deň, chcem byť sama sebou. Ukázať ženskosť i to, že mi na tom ako vyzerám (i pôsobím) záleží. 

Aktuálne mám obdobie sukní. Zrejme to bude tým, že do môjho šatníka a tiež ponuky MARGIFASHION pribudli nové kúsky. V minulom článku som vám pripomenula kruhovú sukňu červenej farby, ktorá bola favoritom hlavne počas Vianoc. Každopádne som si istá, že začiatkom leta o nej znovu budete počuť. Rovnakú sukňu, ale v odtieni kráľovskej modrej vám predstavím dnes. Tento elegantný odtieň dokáže divy, avšak dôležité je jeho zakomponovanie do celkového outfitu.  

Môj dnešný outfit má ešte stále nádych zimy a to vďaka vlnenému roláku, ktorý som si túto zimu zamilovala. V prednej časti som ho zľahka zastrčila do pásu sukne, čím som vytvorila ležérnejší look. Doplnila koženou bundičkou a k tomu obula členkové čižmy. Nechýbajú čierne pančušky (v zime totiž iné nenosím), no a kabát, ten je už mimo záber.

Foto: Michal V. KŘEPEL (@mikczech_foto)









Sukňa: MARGIFASHION, Sveter: Lindex, Kožená bunda: Mango, Členkové čižmy: Aldo, Kabelka: Michael Kors

You May Also Like

2 komentářů

  1. Opět skvělý článek a nádherná sukně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aleš, ďakujem za komentár. Som rada, že sa článok páčil :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.