Memory of Mallorca

by - štvrtok, júla 11, 2013


Dnešný článok by som mohla nazvať tiež s vetrom o preteky. Už sa neviem dočkať tohtoročnej dovolenky! Preto som si dnes zaspomínala a prezrela fotky z minuloročnej dovolenky na Malorke. Takto nejako vyzeral náš posledný deň na ostrove. Miestami mi to pripomínalo seriál, ktorý som pred pár rokmi doslova žrala - Baywatch. Vietor, obrovské vlny, žlté a červené vlajky a samozrejme nesmeli chýbať fešný muži v červených šortkách :).
Na sebe som v ten deň mala ľahučkú saténovú sukňu so vzorom z dielne MargiFashion. Na leto je úplne skvelá! Má úplne jednoduchý strih a skvelo sa kombinuje. Ja som zvolila jednoduché tielko z H&M a pohodlné žabky od Baťu. Na tohoročnej dovolenke táto kombinácia určite nebude chýbať :)

Today's article I could also call “the race with the wind”. Can’t wait to go to this year's holiday! Therefore today is memory time and I reviewed the photos from last year's holiday in Mallorca.That’s how it looked like our last day on the island. In some part it looks like from serial which I was watching as a teenager - Baywatch.The wind, huge waves, yellow and red flags and of course cool men with red shorts :)
That day I wore very light satin skirt with print.For a hot summer day is so great! It have very simple fit and it is very easy to be combined with.For this year's holiday I will pack it with me for sure :)







Skirt: MargiFashion
Top: H&M
Shoes: Baťa

You May Also Like

14 komentářů

  1. super fotky! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou krásné fotky!! Ta sukně je perfektní a tobě moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Very beautiful outfit ;)




    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Thanks for the comment on my blog! Love this skirt. You look amazing.
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wuaaaaaaaaaa..hned by som sla !!! :)

    http://dzejzetko.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mallorca mě moc láká, taky bych se tam chtěla podívat :-) Jinak, moc hezký sukně:-)
    Caatherine

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nice blog:) http://evellandstyle.blogspot.co.uk/2013/07/shirt-my-love.html?spref=fb

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherná kombinace :) Sukně je krásná!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.