Summer Holiday in Albania

by - pondelok, augusta 05, 2013


Tohtoročnú dovolenku sme s priateľom strávili v Albánsku. Pokiaľ dobre viem, táto krajina nepatrí medzi vyhľadávané destinácie. Mňa osobne okúzlila. Krásna príroda, milý ľudia, skvelé jedlo a neuveriteľne nádherné pláže. Samozrejme táto krajina, ako každá iná má aj svoje tienisté stránky. Tým pre mňa bola neuveriteľná dopravná situácia. Väčšina jazdila úplne bez pravidiel.

Prvé dva dni sme strávili na piesočnatej pláži Lalsi bay, ktorá je len 40 km vzdialená od hlavného mesta Tirany. Na tretí deň sme sa vydali viac na juh. Zakotvili sme na pláži Drymades, kde bol doslova raj na zemi. Kamenistá pláž, priezračné, azúrové more, za chrbtom hory ... Po 4 dňoch strávených v raji sme sa vrátili znovu do hlavného mesta. To je plné starých a nových budov, na každom rohu nájdete menšie alebo väčšie kaviarničky. Albánci kávu priam milujú.

Lalsi bay.
Fantastic food.
 Drymades beach.
Drymades beach.
Capital City Tirana.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Tak to vypadá nádherně!! Popravdě by mě Albánie jako místo na dovču ani nenapadla, takže díky za vyvedení z omylu :) Vážně krása..! Už se těším na další fotky:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásnáááááá dovolená :-D :-D :-D
    Už se moc těším na tvé letní outfity :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja nad albanskom uvazujem,okrem toho ze tirana je neskutocne spinava.aleako ste sadopravili?autom?vlakom aleboletecky? a byvali ste v hoteli ci privat?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super fotky :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá druhá pláž je fakt kúzelná,nádherné fotky

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.