Prague Fashion Weekend (part 2)

by - utorok, októbra 01, 2013


Aj keď s viac ako týždňovým oneskorením chcem vám ukázať fotky z prehliadky TIQE by Petra Balvínová, ktorej som sa zúčastnila počas Prague Fashion weekendu. Petra Balvínová je veľmi šikovná česká návrhárka. Počas sobotňajšej prehliadky sme mali možnosť vidieť kolekciu jeseň, zima 2013.

V úvode to boli ľahké hodvábne blúzky v pastelových farbách, tvídové sukne a šortky. V ďalšej časti to bola čierna kolekcia, kde sa návrhárka skombinovala ľahké splývavé materiály s krajkou. Mne osobne sa veľmi páčili kabáty a vesty, ktoré nasledovali potom. Flaušové kabáty a vesty voľnejšieho strihu prepásané opaskom pôsobili veľmi žensky a štýlovo. Prehliadku ukončili spoločenské šaty a to dlhé hodvábne, pri chôdzi splývajúce a tiež extravagantnejšie s kovovým strieborným leskom. Mne osobne sa táto prehliadka veľmi páčila. Určite by som si vedela vybrať a to nie jeden model. 





You May Also Like

4 komentářů

  1. Wow, amazing fashion show!! thanks for sharing and hope you enjoy, nice pics, thanks for your comment darling :), I am following you too dear
    kisses
    Duapara
    http://duapara-duapara.blogspot.com.es/
    https://www.facebook.com/pages/Duapara-Goddelijk-Blog/170425923014233

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great blog, dear!
    Would you like to follow each other? Let me know and I will follow you right back!
    outsidethewardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. přehlídka vypadá skvěle!:) moc se mi líbí účesy modelek! jsou takové přirozeně rozevláté♥

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.