New in - pumps and sandals

by - streda, júla 16, 2014


Rubrika "New in" u mňa nie je príliš častá. Tento článok je tretí v poradí a po tretí krát je venovaný novým topánkam. Do môjho botníka pribudli tieto dve krásky. Oboje topánky ste už na mojom blogu mohli vidieť v posledných outfitoch. 

Striebornému lesku na lodičkám som neodolala počas výpredajov v predajni Aldo. Mám veľkú slabosť pre tenké a vysoké podpätky, ktoré krásne predĺžia nohy. Povedzme si, pri výške 160 cm sa 10 cm navyše veľmi hodí. Tiež sa mi na nich veľmi páčila špička a zapínanie okolo členku. Pôsobí to krásnym elegantným dojmom. Topánky sú síce krásne, ale žiaľ pohodlné veľmi nie sú. Zatiaľ som ich mala obuté len pár krát, takže ešte je šanca, že sa prispôsobia nohe. Čo ma na nich dosť sklamalo je, že sa strieborná farba, ktorá na nich je dosť otiera. O svoje topánky sa vždy príkladne starám, no napriek tomu sa trochu obávam, aby čoskoro neboli zničené. Mám k nim už vymyslených niekoľko outfitov a dúfam, že sa mi ich podarí čoskoro nafotiť. 

Druhými kráskami sú čierne kožené sandále značky Bronx, ktoré som si objednala na Stilagu. Aj tie som ulovila počas výpredajov. Na rozdiel od predchádzajúcich topánok, tu už môžeme hovoriť o pohodlnosti. Sandále sú kožené a vďaka klinku veľmi pohodlné. V minulom príspevku ste ich mohli vidieť v kombinácií so zelenou sukňou. Som si istá, že ich na mojom blogu ešte budete mať možnosť niekoľkokrát vidieť. Čo hovoríte na moje úlovky?







You May Also Like

5 komentářů

  1. Krásne topánky, obe sú super. :)
    Vďaka za komentár.
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čierne su krasne uplne jednoduche, v jednoduchosti je predsa krasa:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s Tebou. Také mám najradšej a tieto sú navyše veľmi pohodlné :)

      Odstrániť
  3. Beautiful! Love them both :) Thanks for stopping by SLS, have a great weekend.

    Lulu
    simplylulustyle.com

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.