Soft as silk

by - piatok, augusta 01, 2014


Veľa plánov, príliš málo času. Nejako takto by sa dala definovať moja dovolenka na Slovensku. V priebehu štyroch dní som sa chcela venovať predovšetkým rodine, vidieť sa s kamarátkami, pobehať úrady a ešte čo to nafotiť na blog. Presne ako sa dalo čakať, nevyšlo všetko úplne podľa plánov. Na kamarátky až tak veľa času nevyšlo a fotenie tiež nie. Podarilo sa mi v rýchlosti nafotiť aspoň jeden outfit. Hlavnou hviezdou je nový biely top, alebo blúzka ak chcete, ktorú mi šila mamina. Je z ľahučkého materiálu (tuším polyester) a má jednoduchý, ale zaujímavý strih. Na prednom diely je protizáhyb, ktorý vytvára légu a namiesto rukávov sú našité volány. Celkovo to vytvára veľmi nežný romantický efekt. Bude sa skvele hodiť k elegantnej sukni, ale aj potrhaným rifliam. Pre tentokrát som zvolila riflové kraťasy, ktoré mám už asi šesť rokov. Podľa nich vždy na začiatku leta viem, či som pribrala alebo nie. Outfit som doplnila výrazným náhrdelníkom. Žiaľ nie je môj. Darovala som ho minulý rok mamine k narodeninám. Veľmi sa mi páčil (a stále páči) a trochu ľutujem, že som jeden nekúpila aj pre seba. K náhrdelníku som doladila smaragdové sandále, ktoré som si tiež požičala od mami. Veľmi rada totiž okupujem jej botník :) Ako sa vám môj dnešný outfit páči?








Shirt: MargiFashion
Jeans short: Bershka
Necklace: Zara
Sandals: Baťa
Bag: H&M
Watch: Michael Kors

You May Also Like

17 komentářů

  1. kraasny nahrdelnik 😊 taky podobny dostali minule v maniackach a mali k tomu doladit outfit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu tiež som to sledovala. Som si hovorila, že dostali naozaj super tému :)

      Odstrániť
  2. vyzeraš božsky ♥
    neviem čo sa mi viac páči, blúzka, topánky, náhrdelník - super kombinácia :) a kabelka je fakt krasna, len som ju v nasom H&M nevidela :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem Ivi. Na kabelku som narazila náhodou. Bola v akcii za 400 kč takže som ju tam nechať nemohla :D

      Odstrániť
  3. Ten náhrdelník je opravdu nádherný! A maminka je opravdu šikovná, přesně takovouhle jednoduchou halenku bych v šatníku potřebovala alespon ve 3 barvách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár. Ja mám tieto jednoduché topy najradšej a ako píšeš, tiež by som brala kľudne ďalšie 3 :)

      Odstrániť
  4. Nádhera! Top je úžasný, přesně takový styl se mi teď líbí nejvíce. Nahrdelník, boty i kabelka rovněž vypadá perfektně. Fakt super povedené :) Mám tvoje outfity velmi ráda, krásně se na ně kouká :)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár. Teším ma, že sa moje outfity páčia :)

      Odstrániť
  5. Krásný outfit :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak so šortkami to mám presne ako Ty! Ak sú tesné, je jasné ako som dopadla po zime. :-D Tá blúzka od mamky je pre mňa dokonalá a náhrdelník božský... zo skúseností viem, že keď sebe kupujem niečo, čo sa mi veľmi páči, musím to kúpiť 2x, aj pre mamku, aby potom jedna z nás neplakala, že ty to máš a ja nie. :-) Inak sandále môžem, farba je naj v tom najlepšom slova zmysle :-) A musím pochváliť aj Tvojho psíka, výborne pózuje, čisto model :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  7. OMG! what a cute doggy :) I love dogs, I have one and not to swap it for anything else! And you look great as usual :) necklace is dope!
    xoxo,
    Anna

    annsthing.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Náhrdelník je perfektní!! Halenka krásná, jemná.. obdivuji tvou maminku! :)
    cheap VOGUE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. http://kristynachd.blog.cz/1408/2-giveaway-o-kabelku-mango Ahoj, srdečně Tě zvu na můj blog, kde probíhá giveaway o kabelku mango, určitě se zučastni! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta halenka je krásná! Tvoje maminka je opravda šíleně šikovná! Moje maminka má oděvní školu, ale bohužel kdybych chtěla něco ušít tak řekne, radši si to jdi koupit :D takže jediné co šije, tak tatínkovi pracovní montérky :D ... No mít takhle šikovnou švadlenku a návrhařku u nás ve městě, tak jsem tam pořád :) ... a ty boty! jsou krásné, dívala jsem se ně ve slevách u bati ani nevím proč jsem si je nekoupila :( :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.