Inspiration - How to wear trench coat

by - nedeľa, septembra 07, 2014


Trenčkot sa pravidelne objavuje každú sezónu už niekoľko rokov. Vždy na jar a tiež jeseň je ideálnym spoločníkom vhodným na každú príležitosť. Predpokladám, že trenčkot každý dobre pozná. Plášť, ktorý preslávila značka Burberry s obľubou nosia ženy i muži po celom svete. V čom spočíva jeho tajomstvo?

Univerzálny kúsok, ktorý sa jednoducho kombinuje. Môžete ho nosiť  sedem krát týždenne a na akúkoľvek príležitosť. Dôležité je ho správne zakomponovať do svojho outfitu. Na bežný deň bude vyzerať skvelo s úzkymi slim džínsami a obyčajným tričkom, prípadne s farebnými nohavicami rovného strihu a košeľou. K tomu si môžete obuť baleríny, mokasíny a dokonca i tenisky. Na večer sa hodí k šatám akéhokoľvek strihu, prípadne sukni či šortkám. V tomto prípade sú vhodné lodičky či sandále na vysokom podpätku.

Jeho ďalším obrovským plus je, že sa hodí takmer ku každému typu postavy. Vďaka opasku krásne tvaruje postavu a robí veľmi peknú siluetu. To sú hlavné body, prečo právom patrí do zoznamu „must have“. Najznámejší a tiež najpopulárnejší trenčkot je v klasickom béžovom odtieni. V súčasnosti nájdete trenčkot v mnohých ďalších farbách ako čierna, tmavo modrá či béžová.

V dnešnom príspveku som si pre vás pripravila inšpiráciu, ako sa dá taký trench coat kombinovať. Inšpiráciu som našla u mojich obľúbených zahraničných blogeriek, ktoré sa neboja experimentovať. Ktorá kombinácia je vám najbližšia?







You May Also Like

11 komentářů

  1. Odpovede
    1. Ona je naozaj skvelá. Podľa mňa každý z outfitov má niečo do seba :)

      Odstrániť
  2. Všechno je krásné! Musím ho konečně taky někde sehnat. Je to fakt super kousek do šatníku. :) Nejvíce se mi líbí Wendy Nguyen. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, je to nadčasová klasika do ktorej sa oplatí investovať ;)

      Odstrániť
  3. Dakujem za koment Margi! Ano 2 hodiny mas na nakup, ale da sa to stihnut :-)

    www.donnaiveh.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I LOVE trench coats too!!! And I have a Burberry one which has beautiful details! X

    Check it out on my blog www.ladyredstrawberry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vsetky su krasne ale Wendy a Annabelle su top! Super clanok Jani. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Veronika.
      Anabelle patrí medzi moje obľúbené blogerky. Je naozaj skvelá!

      Odstrániť

Používa službu Blogger.