REMINGTON Styler Curl Revolution

by - utorok, apríla 21, 2015


Počuli ste už o Stylery Curl Revolution na úpravu vlasov od značky Remington? Ja som ho mala možnosť vyskúšať. Poviem vám, zo začiatku mi dal poriadne zabrať, než som prišla na ten fígeľ, ale potom už to bola hračka. 

V poslednej dobe sa mi veľmi páčia také tie nedbalé vlny. Doteraz som používala svoju bežnú žehličku na vlasy. Nebolo to zlé, ale nebolo to ono. Keď som bola oslovená firmou Remington na otestovanie ich nového produktu, veľmi som sa potešila. Konečne "mašinka", ktorá z mojich vlasov vykúzli požadované vlny :)

Ako som už v úvode písala, začiatky boli trochu kostrbaté. Potrebovala som sa s mojim novým pomocníkom najprv zoznámiť. Po pár dňoch a neúspešných pokusoch som na to konečne prišla a dnes máte možnosť vidieť výsledok.

Ako Styler Curl Revolution funguje? Celé kúzlo je ukryté v rotačnej hlavici, ktorá sa otáča a vlasy tak natočí. Vďaka technologií Curl Revolution sú vlasy jemne a presne zvlnené . Vlasy jednoducho vložíte do barelu a stlačíte spínač. Dokonca si môžete sami zvoliť smer otáčania a tak vytvoriť prirodzený vzhľad. Ďalšou dôležitou informáciou je regulátor teploty. Na digitálnom displeji si zvolíte jednu z piatich možností nastavenia teploty. Výrobca dokonca garantuje, že sa vás styler nahreje do 15 sekúnd, takže nemusíte dlho čakať. Potvrdzujem, je tomu tak.

Ak vás Styler Curl Revolution zaujal a zaujíma vás viac informácií, kliknite na stránky Remington, kde je tiež veľmi pekné video. 

Ja tento výrobok hodnotím veľmi pozitívne. Vlasy som si vďaka nemu upravila do pár minút a hlavne sa dostavil požadovaný vzhľad. Chce to len trochu trpezlivosti a praxe. Som si istá, že o pár týždňou bude zo mňa profík. Veď moje nové vlny určite spozorujete v príspevkoch na blogu. Čo na ne dnes hovoríte vy?





You May Also Like

17 komentářů

  1. I like Remington <3

    ________________
    fashion&minimalist
    WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vlasovou elektroniku Remington mám nejradši a i tato novinka vypadá moc dobře :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s Tebou. Majú naozaj kvalitné výrobky a tento styler je vážne super. Teraz keď som nabrala prax mám vlasy natočené za pár minút :)

      Odstrániť
  3. nice blog dear,follow me on gfc and i follow you back,now i follow you on facebook ,pinterest,,instagram and google+,i hope you follow me back!!kiss

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No teda, to by sa mi hodilo. Ja si robím vlny žehličkou a otáčať ju musím sama a vždy ma z toho bolia ruky :DD
    Inak, vlny sa ti podarili krásne:)
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To poznám. Tiež som doteraz využívala bežnú žehličku :)

      Odstrániť
  5. Tie vlny sú dokonalé! Veľmi Ti to pristane Janka. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Remingtonu počúvam len samé dobré recenzie asi je už na čase aby som to vyskúšala aj ja sama!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Your curls look so pretty !
    Love it !
    xoxo,

    atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I think, the curling iron is off for a try! Cool ♥
    www.cielofernando.com

    Please check out my latest post, too. And if you want, let's follow each other's blog and IG? Would love to have a new friend here ♥
    BLOG | INSTAGRAM | FACEBOOK

    OdpovedaťOdstrániť
  9. You have a fantastic blog dear! I really like it:)
    Happy weekend,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.