Spring Collection by MargiFashion

by - nedeľa, apríla 19, 2015


Jar je mojim obľúbeným ročným obdobím. Milujem keď sa príroda zobúdza, všetko je krásne zelené, zakvitnuté, dni sú dlhšie a celkovo i pozitívnejšie.  To nemôže povedať môj manžel a mnoho ďalších, ktorí bojujú s alergiami. Tieto dni boli u nás obzvlášť kruté. Našťastie tabletky začali účinkovať a my sme si mohli užiť krásne počasie. V nedeľu sme sa vybrali do môjho obľúbeného parku Grébovka v Prahe a po dlhej dobe sme nafotili outfit. Z domu som si priviezla niekoľko nových kúskov, ktoré by som vám rada predstavila. 

Ako ste mohli vyčítať z názvu, ide o modely z dielne mojej mami. Už dlhšie som túžila po čiernych nohaviciach. Chcela som nohavice voľnejšieho strihu so záhybmi, s vyvýšeným pásom z ľahkého padavého materiálu a s dĺžkou po členky. Ak sa vám top, ktorý mám na sebe zdá nejaký povedomí, tak to nie je náhoda. Mám rovnaký v bielej farbe. Nechávala som si ho ušiť ešte minulý rok a natoľko som si ho zamilovala, že som nutne potrebovala ďalší. Myslím, že sa k nohaviciam krásne hodí, dopĺňa ich a celé to pôsobí veľmi elegantne a šik. K outfitu sa dokonale hodia moje nové lodičky, ktoré mám zo Stilaga. Čierne lodičky sú jednoducho základ a tie moje už pomaličky dosluhujú, preto som ich musela nahradiť novými. Tieto boli láskou na prví pohľad. Síce som im zo začiatku odolávala, no neodolala a skončili v mojom nákupnom košíku. Sú kožené, nemôžeme povedať, že pohodlné (tenký 10 cm podpätok hovorí za všetko), ale krásne rozhodne :). Outfit som doplnila o ďalšie čierne kúsky a to koženú bundu a malú kabelku. 

Čo hovoríte na moje nové kúsky z dielne MargiFashion. Páčia sa vám? Prezradím vám, že onedlho pripravujeme súťaž, preto sledujte náš fb profil, nech vám nič neunikne. Príjemný začiatok nového týždňa prajem :)









Shirt and pants: MargiFashion, Leather jacket: Mango, Shoes: Guess (via Stilago), Bag: Aldo, Watch: Michael Kors, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

15 komentářů

  1. Chic :)

    _______________________
    Look with sneakers
    WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne! Skvela halenka i kalhoty! Moc ti to slusi!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár Martina. Musím sa priznať, že v tomto outfite som sa cítila naozaj dobre. Je to presne podľa mojho gusta :)

      Odstrániť
  3. Tibet is without doubt one of the most remarkable places to visit in Asia. It offers fabulous monastery sights, breathtaking high-altitude treks, stunning views of the world’s highest mountains and one of the most likeable peoples you will ever meet.
    Dentist Service in Gujarat

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nevím, jak jiným, ale mě blbne v prohlížeči tato šablona blogu.. Nevidím částečně pravou část textu, takže mi věty nesmyslně končí a začínají =(
    Jinak fotky krásné, cítit z nich jaro na sto mil daleko =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jdu si zchladit hlavu studenou vodou..restart počítače pomohl :3

      Odstrániť
    2. V pohode Michael. Som veľmi rada, že to funguje :)
      Teší ma, že sa outfit i fotky páčia :)

      Odstrániť
  5. Ja tiez milujem jar, vsetko sa prebudza a ja tiez v zime mam pocit ze som menej aktivna a hybernujem. :D kazdopadne cierne lodicky su nevyhnytnost. Outfit elegantny, jemny a zensky, aj ked mas nohavice tie volaniky a opatky to krasne vyvazili. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi rada, že v tom nie som sama. Teší ma, že sa outfit páči. Ja osobne sa v ňom cítim skvele :)

      Odstrániť
  6. krásne! veľmi ti to pristane :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.