Mixujte podle nalady

by - sobota, júla 25, 2015


Môj deň vždy začína šálkou dobrej kávy, ktorá ma nakopne a vďaka nej dokážem zvládnuť každodenné povinnosti. Mám rada slnečné dni a naplno si užívam energiu, ktorú mi dodávajú slnečné lúče. Tieto dni boli extrémne horúce a musím sa priznať, že energia ubúdala. Preto som sa rozhodla namixovať ľadové osvieženie v podobe „frapéčka“. Príprava je viac než jednoduchá. Postačí kávový nápoj NESCAFÉ 3in1, studená voda, kocky ľadu a mixér. Ja som zvolila variantu STRONG a vychutnávala som si lahodný nápoj pri svojej obľúbenej hudbe.

Určite ste na blogoch svojich obľúbených blogeriek už čítali o súťaži, ktorá práve prebieha. Volá sa #mixujtepodlenalady a odohráva sa vo Facebook aplikácií. Princípom aplikácie je spojenie so Spotify, kde si môžete zdarma namixovať hudbu podľa svojej nálady. Ja osobne mám túto aplikáciu veľmi rada. V mobile ju mám už niekoľko mesiacov a najradšej počúvam výber Today's Top Hits. Využívam ju nie len doma, ale i počas cesty autom, nechýbala počas letnej dovolenky s kamarátmi či na domácej party. Je to naozaj super aplikácia. Takže ak ju vo vašom mobile ešte nemáte, určite si ju nainštalujte.

Trochu som odbočila. Teraz späť k súťaži, ktorú pre nás pripravilo NESCAFÉ 3in1. Od polovice júna (července) sa bude mesiac súťažiť o najlepšiu fotku, ktorá vyjadruje nejakú náladu a podmienkou je, že na nej musí byť zobrazený produkt Nescafé 3in1. Fotku môžete nahrať z Instagramu, Facebooku alebo vášho počítača. Je dobré fotku zdieľať medzi kamarátmi, aby ste tak získali čo najviac bodov. Z 20 tich fotografií s najväčším počtom hlasov vyberie odborná porota 3 víťazov. Navyše blogerky - ambasádorky (Ejvi, The Blondieverse, A Cup of Style) vyberú 1 špeciálneho víťaza.

Viac o súťaži a atraktívnych cenách sa dočítate priamo na #mixujtepodlenalady. Oplatí sa súťažiť. Tak čo, zapojíte sa i vy?





You May Also Like

7 komentářů

  1. great!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňam ! :) tiež mám doma tieto nescafe kavy a rozmýšľam, že si spravím ľadovú :) o

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já osobně tyto 3v1 mixy fakt nemusím, nějak mi to nechutná, protože je v tom už cukr..a cukr a káva, to mi nejde přes jazyk =D

    Michael
    > velká giveaway <

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, sú celkom dosť sladké, ale v ponuke majú aj 2in1 bez cukru

      Odstrániť

Používa službu Blogger.