Revelation

by - nedeľa, júla 12, 2015


Rozhodla som sa, že v dnešnom príspevku poodhalím nie len ramená, ale tiež udalosti, ktoré sa v mojom živote udiali posledné dni a týždne. O odhalených ramenách vám viac napíšem nabudúce. Dnes sa budem venovať odhaleniam a novinkám týkajúcich sa mňa ... 

Nie je žiadnym tajomstvom, že nákupný klub Stilago ukončil svoju činnosť. Čo má táto informácia dočinenia so mnou? Mnoho. Som bez práce. V Stilagu som pracovala takmer tri roky. Svoju prácu som mala rada a bude mi chýbať. Vďaka nej som mala možnosť spoznať skvelých ľudí a nabrať množstvo cenných skúsenosti. Ak ste zvedavé na projekty, ktoré som mala na starosti, nájdete ich v sekcií WORK u mňa na blogu. Nepíšem vám to preto, že čakám ľutovanie, to určite nie. Nesedím doma so založenými rukami, ani neplačem do vankúša. Hľadám nové uplatnenie a popri tom mám konečne čas venovať sa veciam, na ktoré som predtým čas nemala. 

Juhuuu mám svoju rubriku! Ak sledujete náš facebook, pred pár dňami som vás informovala, že sa budem pravidelne objavovať v online magazíne Be Stylish a to v rubrike "Očami módnej blogerky". Z tejto spolupráce mám veľkú radosť. Manžel si teraz dokonca zo mňa robí srandu, že som jeho Carrie Bradshaw. Momentálne si v magazíne môžete prečítať článok o mne a každý pondelok sa budú objavovať nové.

Poslednou a nie len pre mňa, ale i pre mamu významnou novinkou je, že si oblečenie pod značkou MargiFashion budete môcť zakúpiť (objednať) už i online. Aktuálnu ponuku nájdete na obľúbenom portáli Sashe sk kde som nám zriadila účet. Čaká tam na vás niekoľko topov, sukní, búnd i šiat. Postupne k ním budú pribúdať nové a nové kúsky. Každú vec, ktorú si u nás objednáte pre vás bude ušitá na mieru. Takže ak sa vám páči táto čierna kruhová sukňa už teraz si ju u nás môžete objednať. Napíšte nám nie len veľkosť akú nosíte, ale tiež obvôch pása a požadovanú dĺžku sukne. Teším sa na vaše správy a komentáre :)







Skirt: MargiFashion, T-shirt: Orsay, Bag: HM, Shoes: Guess, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

15 komentářů

  1. Bože jsi nádherná!:-)

    www.changingroom.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love this skirt ! Very elegant look

    Kisses
    Irena
    New post is on >>>> http://www.irenadworld.com <<<<
    ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Věci v životě se dějí proto, aby nás posouvaly vpřed a lidé, kteří vědí, co chcou, tak každé této příležitosti využijí. Ty jsi jedním z nich! Držím moc palce a je skvělé, že se MargiFashion může dostat i k ostatním =).

    Teď k outfitu. Odhalená ramena je něco, co si můžeš 100% dovolit a doufám, že toto léto je tu ještě párkrát uvidíme ;). A látka použitá na sukni je jedna nádhera, och joj, asi jsem to už psal, ale na ulici bych se otočil!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásne slová Michael. Aj ja verím, že ma čaká niečo nové a že to, čo sa deje má svoj význam.
      Outfity s odhalenými ramenami na blogu objavia ešte niekoľkokrát. Práve som sa vrátila z dovolenky, kde som pár outfitov stihla nafotiť :)

      Odstrániť
  4. Určitě si najdeš nějakou novou super práci a je skvělé, že to nevzdáváš. Jinak gratuluji moc k rubrice, musí to být skvělý pocit.

    Krásné fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Kristýnka. Tiež tomu verím. Viem, že nie som prvá ani posledná, ktorá sa ocitla v tejto situácií. Dôležité je sa nevzdávať :)

      Odstrániť
  5. Milá Janka, držím Ti palce vo všetkom, čo robíš a čo robiť budeš! Si šikovná a určite sa nestratíš. Blahoželám k novej rubrike a taktiež k "obchodíku" na Sashe. A samozrejme, že si krásna ako vždy! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásne povzbudivé slová Kati. Som nesmierne vďačná, že mám tak skvelé blogové kamarátky <3

      Odstrániť

Používa službu Blogger.