Denim passion

by - streda, augusta 26, 2015


Po niekoľko dňovej prestávke sa vám prihováram s novým príspevkom. O čom bude reč? O denime a mojom novom prírastku v šatníku. 

Denim je materiálom, ktorý nemusím nikomu zdĺhavo predstavovať. Denim s denimom či denim s čímkoľvek. Presne tak ho najradšej nosíme a kombinujeme. Denimové, alebo ach chcete držínové šialenstvo, ktoré pred rokmi vypuklo už určite každý z vás zaznamenal. Prezradím vám, že o ňom na mojom blogu budete ešte niekoľko krát počuť ... O tom až nabudúce.

V mojom šatníku okrem klasických džínsov nájdete tiež džinove košele či bundy. Mojim najobľúbenejším kúskom je džinova bunda, na ktorú nedám dopustiť. Kombinujem a nosím ju k čomukoľvek. K jednoduchým či vzorovaným sukniam, šatám a dokonale oživí a dodá ležérny look elegantnému outfitu. 

Pred pár rokmi som tam mala i džinovu sukňu, ale s tou som sa už rozlúčila. Presnejšie posunula som ju mladšej generácií. Usúdila som, že sukňa siahajúca pod zadok už nie je nič pre mňa. Džinove sukne sú opäť na scéne a ja som si povedala, že ešte jednu sukňu môj šatník presa len znesie. Na stránke s názvom VYZERAJ DOBRE som objavila túto krásku od značky LEVI'S, ktorá putovala rovno do môjho košíka. Dnes ju môžete vidieť v jednoduchom, ale nesmrteľnom outfite s bielou košeľou a telovými lodičkami. Aký je váš vzťah k denimu a aký kúsok máte najradšej? Napíšte mi. Teším sa na vaše komentáre. 








Shirt: MargiFashion, Skirt: LEVI'S, Shoes: Guess, Bag: H&M, Necklace: Zara

You May Also Like

13 komentářů

  1. Krásny outfit ako vždy, tá kombinácia džínsoviny a bielej blúzky je fakt nesmrteľne krásna, tiež rada nosím džínsy v tomto prevedení. Džínsvoú sukňu momentálne nemám, pretože mi doposiaľ žiadna nesedela v páse, takže som s tým radšej skončila, avšak vlastním džínsové šaty, vestu a samozrejme džínsové nohavice. Vestu a nohavice nosievam dosť často, šaty pomenej, nie sú síce tesné, ale predsa len ide o dosť tuhý materiál, takže napr. tancovať sa v nich veľmi nedá a aj vydržať v nich celý deň v práci býva pre mňa problém, nosievam ich skôr na kratšie udalosti či prechádzky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za Tvoj komentár Janka. Vidím, že máš džínsovinu naozaj rada. Sme na tom teda rovnako :)
      Prezradím Ti, že onedlho na blogu predstavím našu prvú MargiFashion kolekciu, ktorá ja zameraná práve na denim - džínsovinu. Možno sa Ti niečo z toho zapáči. Vybrali sme materiál, ktorý je nie príliš hrubý a bude príjemný na nosenie. Som zvedavá na Tvoj názor :)

      Odstrániť
  2. love it!

    ____________________
    fashion,makeup i nie tylko
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vau, veľmi ti to pristane .... Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sluší, moc hezky zkombinováno..
    Já už dlouho toužím po klasických Levi's džínách..snad si to do Vánoc splním =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Michael. Verím, že Levisky budú do Vianoc Tvoje ;)

      Odstrániť
  5. Janka o mojom vzťahu k denime už vieš. :-) A pokiaľ ide o Tvoj nový úlovok, podobnú sukňu mám aj ja, ale v svetlejšom prevedení. Pomaly som aj na ňu zabudla. Budem ju musieť prevetrať u seba na blogu. :-)
    Inak ako vždy Ti to tu pristane, čo dodať, si krásavica! :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Denim + biela blúzka / košeľa je základ šatníka a zachráni každé kritické ráno (či večer) :)
    Ja mám momentálne akurát pocit, že denim nosím až moc často a mohol by som ho prestriedať s nohavicami z iného materiálu. Akurát len, problém je nejaké v našich obchodoch nájsť... :-/

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny outfit ! :) tie topánočky ma veľmi zaujali :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.