Don't stop dreaming

by - štvrtok, septembra 17, 2015


Veríte tomu, že keď si niečo veľmi želáte, vyplní sa to? Pred niekoľkými týždňami som bola doma na Slovensku. Bola som u mami v salóne, kde vznikala naša prvá kolekcia. Mali sme zapnuté rádio, kde hovorili o tom, že v noci budú padať hviezdy, a že je ideálny čas na to, niečo si priať. "To musím vidieť a niečo si priať." povedala som si. V ten deň sme sa s rodinou vybrali na chalupu, ktorá je len pár kilometrov od mesta. Okolo jedenástej večer sa v dedine zhasli pouličné lampy. Bola úplná tma. Pozerala som sa na oblohu a takú krásu som dlho nevidela. Nie stovky, ale tisíce hviezd sa nám trblietalo nad hlavami. Zhasli sme svetlo i na verande, aby nás už nič nerušilo. Stála som v tme, hľadiac na oblohu a premýšľala som čo bude to NIEČO čo si budem priať. O chvíľu na to, som zazrela padať prvú hviezdu. Bola úplne jasná a nešla prehliadnuť. Priznám sa, že som tam stála asi hodinu a bez slov som sa dívala na oblohu. Ten večer som videla hneď niekoľko padajúcich hviezd a vyslovila som svoje tajné priania. 

Nie som naivná, nečakám, že sa moje túžby splnia len kvôli tomu, že som videla padať hviezdu. Sny sa samé nenaplnia. Nestačí len snívať a túžiť po tom, že princ na bielom koni príde za nami sám. Musíme pre to niečo urobiť. I ja mám mnoho túžob a snov, ktoré som sa rozhodla, že si postupne splním. Jedným z nich bola i vlastná kolekcia. Tento svoj sen som si splnila. Veľmi ma teším každej pozitívnej reakcií na ňu. Dokonca už máme prvé objednávky. Z každej z nich som mala nesmiernu radosť a vytešovala som sa ako malé dieťa. Takéto malé radosti ma ženú vpred a už teraz premýšľam nad ďalšou na jar/ leto 2016. A kto vie, možno sa raz objavím i počas Fashion Weeku na Slovensku. To je môj ďalší veľký sen.

Neprestávajte snívať a keď niečo chcete, nečakajte a choďte si za tým. Nebude to možno hneď, ale raz určite.


Už len pár slov k dnešnému outfitu. Košeľu s viazačkou som tento krát zakomponovala do neformálneho outfitu. Obliekla som si boyfriend džiny, ktoré sú trošku deravé a k tomu koženkovú bundu. Tá je mimochodom tiež od mami. Čierno biely look som doladila špicatými čiernymi lodičkami a čierno - bielou kabelkou. Čo hovoríte na výsledok?








Faux leather jacket: MargiFashion, White shirt: MargiFashion, Jeans: Zara, Shoes: Guess, Watch: Michael Kors, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

11 komentářů

  1. Such an inspirational post- congrats on your own clothing line! I love the simplicity of the look-classic!! 👌🏻 💕

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you so much for your nice comment. So happy that you love my collection :)

      Odstrániť
  2. Parádička Janka! A čo sa týka textu, toto už hovorím dlhšie! Prajem nám, aby sa tie naše sny naplnili. :-) Držím Ti palce.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Kati. Verím, že to chce len čas a postupne sa každej z nás sny vyplnia :)

      Odstrániť
  3. Ano, sny se samy nesplní! Musíme jim vykročit vstříc :) Jinak hezký outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelé jeansy, páči sa mi ich kontrast voči obuvi a bielej blúzke :)

    Práve minule som myslel na to, že už strašne dlho som nevidel hviezdnu oblohu. V centre mesta proste na to nie je možnosť... Asi niektorý večer vezmem Majkiho a zájdeme niekam za Prahu :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Patrik. Tiež mám veľmi rada tento kontrast a hranie sa so štýlmi.
      Máš pravdu, vo veľkomeste je to priam nemožné. Ja som si to doma vychutnala naplno. Je to naozaj niečo úplne iné. Užite si krásny hviezdny večer :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.