Dyzajn market Prague + denim look

by - streda, septembra 23, 2015


Minulý víkend, v sobotu a nedeľu sa konal ďalší ročník DYZAJN MARKETU. Priestory Piazzety Národného divadla sa zmenili na market, ktorý ponúkal jedinečné a originálne výrobky českých, slovenských, ale i zahraničných dizajnérov. Okrem toho na návštevníkov čakalo chutné jedno a pitie, dobrá hudba a samozrejme módne prehliadky. Program bol naozaj bohatý a mňa len mrzelo, že som v sobotu bola mimo Prahu. V nedeľu som si už túto akciu nenechala ujsť. Bola som zvedavá, čo prinesie jesenný Dyzajn market a či aj ja niečo zaujímavé ulovím. 

Myšlienka Dyzajn marketu je mne osobne veľmi blízka. Je to skvelá možnosť, ako podporiť šikovných a tvorivých ľudí. Rozhodne bolo čo obdivovať a tiež z čoho vyberať. Od oblečenia, po doplnky, šperky či dekorácie do domácnosti. Tento rok dostali priestor i muži, pre ktorých bola vytvorená špeciálna pánska sekcia. Manžel už nemusel so mnou obiehať každú uličku a sústredil sa len na sekciu určenú pre pánov. Do oka mu padli topánky od Krispol Shoes. Ja som sa ho snažila presvedčiť, aby si kúpil dreveného motýlika od BeWooden, ktoré sú podľa mňa jedinečné. Mňa zaujali kvetinové čelenky (áno, viem, že ich teraz je všade veľa) a spávať mi nedajú klobúky šité na mieru od Miol. Nakoniec som si domov odniesla dámsky motýlik od pánov z Krispol store. Už čoskoro ho v plnej paráde uvidíte i na blogu. Ešte musím premyslieť, aký outfit zvolím.

Po dôkladnom prezretí všetkého, čo Dyzajn market podzim ponúkal, sme ešte stihli nafotiť outfit, ktorý som mala na sebe. Denimová sukňa z prvej (a verím, že nie z poslednej) MargiFashion kolecie v kombinácií s obľúbenou denimovou bundou a jednoduchým tričkom s bodkami. K tomu som zvolila svetlo hnedý opasok a kabelku rovnakej farby a lakované lodičky vínovej farby. Priznám sa, že som to trochu neodhadla a poriadne som zmrzla. Takže ďalší outfit už bude čisto jesenný. 









Skirt: MargiFashion, Denim jacket: Stradivarius, Bag: Guess, Belt: Reserved

You May Also Like

9 komentářů

  1. ta sukně je prostě božská! kvůli tak skvělým originálním kouskům tvůj blog ráda sleduju...víc takových blogerek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love it!

    __________________
    Czarna pasta do zębów
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dřevěného motýlka prosím ne..je toho už všude hodně a ze zajímavého doplňku se stalo něco, co člověk vidí všude..na mě to působí podobně jako hype okolo DW hodinek =/, všeho moc škodí..raději klasický motýlek ze zajímavé látky ;).
    Jinak s Patrikem jsme šli v sobotu přehlídku právě pro Krispol ;)

    Puntíkaté triko mě baví! I ta sukně, fajně sladěný celý outift!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár. Čo sa drevených motýlikov týka, máš pravdu. Ani som si to neuvedomila. Je ich už naozaj veľa a tiež vyrába ich už kde-kto. Manžel by mi povedal, "Vidíš, čo som Ti hovoril" :D
      O prehliadke, ktorej ste boli súčasťou som počula. Škoda, že som to nemohla vidieť na vlastné oči ;) Budete si to musieť zopakovať :)

      Odstrániť
  4. sukňa je veľmi zaujímavo strihaná .... opäť super :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty jsi taková kráska! moc ti to na fotkách sluší!!:) Mrzí mě, že jsem dyzajnmarket zase propásla, muselo to být supr;).
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.