Retro touch by MargiFashion

by - utorok, septembra 08, 2015


V prvom rade vám chcem poďakovať za pozitívne reakcie na našu prvú kolekciu, ktorú som vám predstavila v minulom článku. Veľmi si to vážim a naozaj ma to nesmierne teší. Dnes sa bližšie pozrieme na jeden z outfitov. Ako prvý v poradí som vybrala široké džinové nohavice, bielu košeľu s viazačkou a jesenný kabát.

Prehupli sme sa do nového mesiaca september a tiež do ďalšieho ročného obdobia, jesene. Outfit, ktorý vám dnes predstavím, je na toto ročné obdobie priam ideálny. Áno viem, nie je určený pre každého. Je skôr pre slečny a dámy, ktoré preferujú elegantný a veľmi ženský štýl obliekania. Mne osobne je tento štýl veľmi blízky a takto nejako si predstavujem bežné oblečenie do práce (teda v prípade, že pracujete v kancelárií).

Široké nohavice sa znovu vrátili na scénu. Návrat retra už zaznamenala asi väčšina z nás. Denimové nohavice sú vyrobené z tmavo modrého mäkkého bavlneného denimu s prímesou elastanu. Sú zažehlené na puky a aby sa nedeformovali, zaistili sme ich prešitím. Retro nádych má i biela blúzka, ktorá široké nohavice krásne dopĺňa. Elegantná, veľmi ženská a rafinovaná. Týmito slovami by som ju v krátkosti opísala. Je vhodnejšia na významné udalosti, ale ja si ju viem predstaviť i v kombinácií s roztrhanými džínsami a koženou bundou (ukážeme si nabudúce). Ach ten kabát! Moja srdcovka! Už len kôli nemu sa teším z toho, že je tu jeseň. Pri jeho návrhu sme sa s mamou riadili heslom - V jednoduchosti je krása. Navyše vďaka dĺže po kolená sa hodí jak k nohaviciam, tak i k sukni či šatám.  

Chcela som, aby jednotlivé kúsky vynikli. Preto som použila len veľmi decentné doplnky (zlaté náušnice a hodinky) a neutrálne béžové lodičky. Ak sa vám nohavice, košeľa či kabát zapáčili, neváhajte a kontaktujte ma emailom (margifashion@gmail.com), alebo si ich môžete objednať priamo na portály SASHE SK - MargiFashion.

Foto: Petra Veselá 












All clothes: MargiFashion Collection, Shoes: Guess, Sunglasses: Ralph Lauren

You May Also Like

9 komentářů

  1. amazing look!

    ____________________
    perfect denim

    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love the jacket you are wearing here, super chic! The colors look great against your hair color too!

    xx

    Lauren
    Blame It On Barneys
    www.blameitonbarneys.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit, tú blúzku si podľa mňa pokojne môžeš vziať aj k nejakým športovejším nohaviciam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Janka. Som rada, že sa Ti outfit páči. Áno, určite ju vyskúšam aj k niečomu menej elegantnému :)

      Odstrániť
  4. Opravdu pěkné a povedené a kabát je skutečná nádhera-jednoduché,elegantní,takhle si představuji ,že jdu oblečená do kanceláře,nebo na schůzku.S.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Sofie. Veľmi sa teším z toho, že sa naša kolekcia páči :)
      Máš pravdu, je to outfit ideálny do práce, ale i na kafe s kamarátkou :)

      Odstrániť
  5. oh beautiful post! love classic style and adore your coat!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.