Limited edition

by - pondelok, októbra 05, 2015


Každému je dobre známi pojem limitovaná edícia. Presne tento názov bol a stále je spájaný aj s našou kolekciu, ktorú som už niekoľko krát na blogu predstavila. Limitovaná edícia má svoje výhody a samozrejme aj nevýhody a to platilo i v našom prípade. Hlavnou výhodou je to, že sa vám nestane, že na ulici bežne stretnete ženu oblečenú v rovnakom kabáte či šatách ako máte vy. Je to jeden z hlavných dôvodov, prečo som vždy s obľubou využívala služby mojej mami. Mám rada jedinečné a originálne kúsky, ktoré nie sú bežne dostupné. Čo sa týka nevýhod, tie sú spojené samozrejme s množstvom. 

Naša limitovaná kolekcia vyčerpala limity. Čo s tým? Áno doplniť ich. Pustili sme sa do zháňania nových látok. Doplnili sme látku na bielu košeľu s viazačkou a tiež denim na šaty, sukňu i nohavice. Problém nastal v prípade kabátu. Látku sa nám zohnať nepodarilo a tak vznikol nový kabát, ktorý má rovnaký strih a líši sa použitým materiálom. Šedo fialový cik - cak vzor má rovnako svoje kúzlo na  jeseň bude skvelým spoločníkom. Ja som k nemu zvolila čierny rolák, aby kabát a tiež vzor vynikol. 

Tento víkend moja mama pricestovala za mnou do Prahy a priniesla mi spomínaý kabátu, aby som ho nafotila. Ten si už domov neodniesla, pretože sa stihol predať. V tejto chvíli sa v ňom už parádi moja kamarátka, ktorej veľmi pristane. Dokonca viac ako mne. K dostaniu je už len jeden kus. Preto ak sa vám kabát páči, neváhajte. Je znovu posledný :)










Jacket: MargiFashion Collection, Sweater: Zara, Jeans: Zara, Bag: Furla, Shoes: CCC, Hat: C&A

You May Also Like

21 komentářů

  1. pristane ti! super ako vždy krásna a krásne fotky!

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cute!

    ____________________
    Perfect look
    blog.justynapolska.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi vám to pristane ...obom :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný kabát! A přesně, výhoda limitovky v tom, že to stejné neuvidíš na někom jiném, je prostě nesporná! Proto si tak rád vozím oblečení ze zahraničních cest =).
    Jinak, tvoje mama vypadá skvěle! Bych řek i, že jako tvoje sestra..ale teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně..asi jak pro koho =D

    PS: kdy bude káva? ;)
    Mišo
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne Michael. Nie je nad originalitu a jedinečnosť. Chodiť v tom isto ako všetci ostatný nie je nič pre mňa. Vždy som sa rada odlišovala a teraz túto možnosť ponúkam aj iným :)
      Mame Tvoj kompliment odkážem. Poviem Ti, že to nepočujem (nečítam) po prvý krát :D
      Kafe vo štvrtok. Teším sa ;)

      Odstrániť
  5. ake pekne duo ste :) len site dalej!
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohle je pecka! :) moc se mi líbí ten kabátek :))

    StyleSolution

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár Pavlína. Veľmi ma to teší :)

      Odstrániť
  7. To je skvělý! Můžu se zeptat, jakou používáš barvu na vlasy? Vypadá úžasně, hlavně na fotce v menu! Lupa mi nefunguje, tak nevím, jestli si o tom někde nepsala :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lexi. Farby, teda značky občas striedam. Kupujem si buď od Loreal, Palette de Lux a naposledy som vyskúšala od Syoss. S tou som spokojná nebola. Strašne rýchle sa mi vymyla. Čo sa odtieňa týka, vždy volím medený.

      Odstrániť

Používa službu Blogger.